Battlefield 1942 online via SWEEX router??

M

MrMurphy

Ik ben al de hele dag bezig maar kom er niet uit:

Ik heb sinds kort een Sweex broadband router waarmee ik twee computers met elkaar en het internet (via Chello) verbind. Internetten gaat perfect. Maar als ik online wil Battlefield spelen dan worden er 200 tot 400 servers ingeladen en dan stopt ie daarmee. Als ik een server probeer te joinen (leeg of niet) dan geeft ie aan: 'server is full'. Nou heb ik ergens gehoord dat je bepaalde poorten open moet gooien, maar HOE doe ik dat met die Sweex router :?:

O ja:
- de firewall van m'n router staat uit en de softwarematige firewall ook
- internetten (surfen, mail en uit newsgroepen downen) is geen probleem
- als ik m'n router er tussen uit haal gaat het gamen perfect
 

sylvester(rr)

Quality Member
Berichten
9.691
Als ik een server probeer te joinen (leeg of niet) dan geeft ie aan: 'server is full'.
Nou, dat betekent dat de server gewoon VOL is. Zoek maar een andere server uit zou ik zeggen.
loveit.gif
 

server

Forum Gebruiker
Berichten
1.709
Als je de firewall activeert dan kun je gebruik maken van DMZ, misschien dat het dan wel werkt. Als je DMZ niet gebruikt moet je de juiste poorten forwarden, maar dat spreekt voor zich.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

MrMurphy

De melding die ik trouwens krijg in BF1042 is: "Failed to connect to server". De firewall staat uit, dus dat moet geen probleem meer zijn. Het forwarden van de poorten misschien wel, maar dat heb ik onder de NAT instellingen geprobeerd maar gaf geen resultaat. Zeg Kanocool, jij hebt dezelfde Broadband router van Sweex? Doe jij nog bepaalde instellingen om te kunnen gamen? Moet ik in de NAT instellingen nog iets doen???
 

kanocool

Forum Gebruiker
Berichten
57
nee ik doe echt geen instellingen in nat of DMZ je kunt met dhcp gewoon gamen enz dan is toch echt je battle field
 
Topicstarter
Topicstarter
M

MrMurphy

M'n battlefield is legaal ja (het enige spel dat ik wel legaal heb) :)

Er is in ieder geval niets met m'n battlefield. Als ik de router ertussenuit haal gaat het perfect, zoals eerder vermeld.. Ik ga nog wel fff het eea proberen.. OF HEEFT IEMAND NOG EEN IDEE?? :) bedankt voor de reply's!
 
Topicstarter
Topicstarter
M

MrMurphy

Ik heb uiteindelijk maar een nieuwe router gehaald en het verhaal in de winkel uitgelegd. Van TC-Tron kreeg ik meteen een nieuwe mee. Een ARK broadband router, welke intern hetzelfde is als de Sweex.. Die doet het wel goed, zonder enige instellingen... :D
 
Bovenaan