• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Audioinstellingen Cisco8485DVB in cominatie met Sony apparatuur

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

Bos1986

Hallo allemaal!

Ik heb wat problemen met het afstellen van de audio van mijn electronische apparatuur. Ik heb een Sony TV (KDL40NX800), een Sony Bluray HTS 2.1 (BDVF500) en een Ziggo digitale ontvanger (Cisco 8485DVB). Ik heb de Bluray speler en digitale ontvanger via HDMI aan de TV verbonden en een digitale kabel lopen van mijn Bluray speler naar mijn digitale ontvanger.

Echter kan ik het volume niet regelen via mijn Ziggo afstandsbediening als het geluid via mijn Bluray speler loopt. Ik zie het balkje wel in beeld en als ik het geluid helemaal omlaag doe is het geluid ineens weg.
Ook blijft het geluid van de digitale ontvanger spelen zodra ik overschakel naar een andere HDMI poort waar ik een mediaspeler aan gekoppeld heb.

Ik hoop dat iemand hier op dit forum technisch genoeg is om mijn vraag te kunnen beantwoorden want ik kom er zelf helemaal niet meer uit..:)

Alvast bedankt!!

Groetjes,
Robin
 
Je HTS is de ontvanger van al je geluid. Vanuit je TV, Cisco en je Blueray speler kun je het geluid afspelen op je HTS al dan niet via cinch coax of optisch.

HDMI is beeld en geluid. Dus vanaf je Cisco en Blueray gaat dat naar de TV die dat afspeelt, tenzij je het geluid vanaf je TV doorstuurt naar je HTS.

Haal de digitale kabel tussen je Blueray en de Cisco weg en je probleem is opgelost.

Mijn DVD-speler en mijn mediaspeler gaan via een optische kabel naar mijn Sony HTS en helaas had ik er graag nog 2 aansluitingen bij voor mijn Humax en mijn TV.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan