• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

asdl heeft geen toekomst

G

gernidor

;D
zomaar even dit
ik was voor mijn werk in Leidschendam en ze waren druk bezig met hoogwerkers om attenne's te plaatsen
dus ik zeg zo nieuwe gsm masten nee hoor zeg die monteur
de toekomst jongen draadloos internet voor den-haag en voorburg en omstreken we zijn de laatste tijd druk bezig door heel nederland

ik wacht wel af voor mijn geen asdl voorlopig
van daar die asdl reclame de laatste maanden nog even klanten werven
straks is het over goedkoop draadloos internet
laten we het hopen ;D
 
Ook zomaar even,

Dat ADSL in de aanbieding is, komt naar mijn idee, dat de snelheden aanzienlijk zijn toegenomen, komt nog bij dat een pakket van 110 euries is gezakt naar zo'n 55 euries voor bv. 2048/1024 en dat is naar mijn idee toch niet zo verkeerd, waar ik ook moet zeggen dat het kontrakt maar voor een jaartje is, dus wanneer dat "Draadloos" internetten echt vormen gaat aannemen, is dit jaar zo voorbij, vergeet niet dat het in het begin staat, dus laat het maar even zijn gang gaan, liever dat je als eerste zo"n pakket neem en alle ellende over je heen gaat krijgen.

Hoelang zijn ze nu al bezig met die "Draadloze" TV ontvangers?? hoor je ook niks meer van, nee ik zit voorlopig wel goed met ADSL en kan eindelijk een beetje normaal mijn servertje draaien, of moeten wij nog langer gaan wachten, toch niet op Sjello of zo?

De modem staat klaar om opgehaald te worden, als ik er naar kijk, word ik weer blij, bij de gedachte dat mijn Upload nu ietje ;D hoger is.

In de buurt van Eindhoven zit ook zo"n bedrijf, ergens op dit forum staat er iets over geschreven, maar info nul , nul.

Nou t'ga je goed met het draadloze verkeer op de PC, vertel nog maar eens als je het hebt, blijf uiteraard altijd nieuwsgierig naar die dingen, wijs het niet af, O nee, maar het lijkt mij nu nog te vroeg.

Tot zover maar weer ..... :><
 
Draadloos klinkt wel leuk, maar ik heb toch liever een een kabeltje hoor. Bijna elk huishouden heeft een eigen kabel verbinding, en dat is toch een stuk sneller en storings ongevoeliger dan draadloos.
Een flinke regen of sneeuwbui en je hebt verbindings problemen ;D naaaa, om niet te spreken over de latency.
 
ik heb sinds zaterdag demon adsl, lekker snel, maar kwam gisteravond thuis lag het eruit :( gelukkig heb ik nog een weekje chello, die weer even aangesloten dan maar :)

lol :D 2 abo's ;)
 
Gisteren lag de halve ADSL backbone eruit vanuit arnhem en eindhoven.

Alleen wanadoo had er niks mee te maken naar mij weten.
 
Krueger zei:
Gisteren lag de halve ADSL backbone eruit vanuit arnhem en eindhoven.

Alleen wanadoo had er niks mee te maken naar mij weten.

zou niet weten of ik hierop zit... wel dus?
Ik woon daar niet echt in de buurt ofzo :)
 
Draadloos internet staat nog in de kinderschoenen. Ze plaatsen nu wel de apparatuur etc maar storingsvrij is het nog zeker niet. Voordat isp's dit gaan aanbieden aan particulieren is het zeker nog 2 jaar afwachten. Mede omdat dit de financiering van zo'n verbinding niet mis is. Bedrijven zullen de eersten zijn die dit in gebruik gaan nemen om zo een backbone te vormen voor de rest van de omgeving.
 
Syn zei:
ik heb sinds zaterdag demon adsl, lekker snel, maar kwam gisteravond thuis lag het eruit :( gelukkig heb ik nog een weekje chello, die weer even aangesloten dan maar :)

lol :D 2 abo's ;)

Als je bij Demon bent dan word je automatisch aangemeld voor de email service nml. mailinglijst demon-nl-announce, via die lijst kan je in een vroeg stadium, of in het geval dat het er heeft uitgelegen, ja als je er niet op kan is niks goed om je te informeren, maar dan pas achteraf kan je zien wat er aan de hand is geweest en beter als er werkzaamheden gaan gebeuren.

Je had geluk dat je de modem van Chello dan nog had, de mijne is afgelopen Maandag opgehaald, maar had ook tot het laatst prik op die kabel en zulke gevallen is het dan lekker dat je nog kan overschakelen.

Ook kan je op die lijst zien waar je zelf zit, maar dan moet je wel weten op welke NRP je zit, dat kan je doen om in een DOSveld 'tracert www.demon.nl' te typen dan komt die info zo naar voren.

Tot zover maar even ..... :><
 
KPN gaat per 15 januari de snelheid van zijn adsl abonnementen verhogen.

ADSL Lite gaat naar 1024/320
ADSL Basic gaat naar 2048/320
ADSL Extra gaat naar 4086/640

goed bezig bij KPN. Het werd ook tijd dat ze dit gingen doen. Mede om weer te kunnen concureren met andere aanbieders zoals bbned en upc. De klanten zullen blij zijn :P
 
ik zie er ook geen toekomst in
binnen hoeveel jaar zit je met adsl al niet maximaal aan de 8 mbit

Ik hou het lekker bij kabel zit meer toekomst in :)
 
Terug
Bovenaan