arrivo in 16:9 formaat ?

F

fubar74

Ik overweeg ook digitale televisie via UPC te nemen. Ooit heb ik al een mr.Zap abonnement gehad, maar deze heb ik opgezegd omdat de films (pay per view) in 4:3 formaat uitgezonden werden. Ik las in wat topics van een paar maanden terug dat hier nog geen verandering in is gekomen. Is men dit nog wel plan? of is dit inmiddels al zo?

off-topic: hoe lang is de levertijd? voor regio Rdam

thanks
 
Het is een tijdje geleden sinds ik een film heb besteld maar ik vrees dat Arrivo nog steeds, en net zoals Canal+, alles in 4:3 of 4:3 letterbox uitzendt. Of er nu plannen zijn om in 16:9 uit te zenden? Ik weet het niet.
 
zodra ik de nieuwe box aangesloten heb (20-10) zal ik et es gaan bekijken, krijg namelijk 2 films en een maand canal+ cadeau

de laatste x dat ik een film besteld had is ongeveer een jaar geleden, en die heb ik van ellendigheid vlak na et starten gehuurd omdat deze toen idd in 4:3 uitgezonden werd
 
Nou,ik kan je hier gelijk antwoordt op geven.
Arrivo geeft ook met de nieuwe box alles in 4:3 door.
Alleen geluid is nu wel dolby digital tov de Sagem box.
 
Beowulf zei:
Nou,ik kan je hier gelijk antwoordt op geven.
Arrivo geeft ook met de nieuwe box alles in 4:3 door.
Alleen geluid is nu wel dolby digital tov de Sagem box.

hmm, fijn is dat

koop je een mooie nieuwe dure breedbeeld tv, vanwege betere beeldkwaliteit schaf je UPC digital aan, want standaard zien 16:9 uitzendingen er niet echt relaxed uit, kun je filmpjes huren via die box en dan is et nog in 4:3 :(

kun je ze nog beter downloaden of huren, erg jammer, zal hier ook een klacht voor gaan indienen.
 
Ik vindt het ook belachelijk.  Films zouden in de oorspronkelijke aspect ratio uitgezonden worden.  Bijna elke DVD is tegewoordig in breedbeeld (anamorf) aan te schaffen.  Met de beeldformaatinstellingen van de mediabox (4:3, 4:3 Letterbox of 16:9) kan Arrivo die films in breedbeeld uitzenden zonder dat mensen met 4:3 buizen een uitgerekt beeld op hun schermen te zien krijgen.  Aangezien Arrivo niets in 16:9 breedbeeld uitzendt koop ik expres geen films via Arrivo.  Je kunt beter een film op DVD huren ipv een Arrivo film bestellen waarvan de helft van het beeld op je scherm ontbreekt.
 
Amen! Ik weet nu zeker dat ik even wacht met UPC. Misschien ga ik KPN wel uitproberen. Bedankt voor de reacties!
 
Damn, krijg je dit antwoord op je vraag, alsof ik naar breedgetrokken koppen wil kijken, stelletje eikels

Geachte heer blabla,

Via ons contactformulier hebben wij uw vraag ontvangen. Graag gaan wij hier op in.

Het is mogelijk om uw decoder in te stellen op breedbeeld formaat. Dit kunt u doen door naar het menu te gaan waar u o.a. on demand en my service ziet staan.
Daarvan selecteerd u my service, instellingen, gevolgd door tv of beeld instellingen. Hier kunt u het beeldformaat aanpassen naar breedbeeld. Daarmee zou alles op dat formaat uitgezonden moeten worden.

Heeft u nog vragen, dan kunt u voor meer informatie terecht op https://www.upc.nl.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ge
nformeerd.

Met vriendelijke groet,
 
cypher21 zei:
Damn, krijg je dit antwoord op je vraag, alsof ik naar breedgetrokken koppen wil kijken, stelletje eikels

En UPC noemt het een gespecialiseerde DTV helpdesk.  De mensen die daar werken zijn even zo onkundig als bij de oude Mediakabel HD.  Het is typisch UPC - haal een hoop uitzendkrachten in huis voor heel weinig geld en geef die mensen onvoldoende info over het product zelf om mensen te helpen.  UPC heeft al maanden de tijd gehad om mensen die bij de HD werken goed op te leiden.  Maar nee UPC heeft weer een warboel van de HD gemaakt, 20+ minuten wachtijden en als je uberhaupt iemand aan de lijn krijgt weten zij niet waar zij het over hebben.  Met het sturen van een E-mail krijg je 9 van de 10 keer een antwoord dat nergens op slaat terug.  Gisteravond moest ik de HD bellen en er werd mij door de HD medewerker (dhr Graan) aangeraden (na 20 min. in de wacht te hebben gezeten) op een latere tijdstip terug te bellen omdat het volgens de medewerker 'zo ontiegelijk druk is'.  Ik heb gewoon een klacht ingediend.
 
Terug
Bovenaan