• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Arris modem onbereikbaar.

S

schnumi

Ik kan sinds vandaag opeens niet meer mijn Arris modem bereiken via het normale IP adres.

heb hem al een keer van de stroom af gehaalt en daarna weer geprobeerd maar dat lukt ook niet. Internet en Telefonie doen het wel gewoon goed.
 
doet je internet het???

wat wil je in hemelsnaam doen in die modem??? ???
 
fonta zei:
doet je internet het???

wat wil je in hemelsnaam doen in die modem???  ???
dat doet er niet toe, zijn modem zou gewoon uitleesbaar moeten zijn en al helemaal als hij wel gewoon kan internetten :-\

probeer het modem eens op standby te drukken (dan krijg je een 192.168.100.x IP van het modem zelf) en dan nog eens uit pogen te lezen :)
 
Ik heb dit zelfde probleem bij mijn ouders geconstateerd. Het lijkt erop dat UPC deze mogelijkheid via een frimware upgrade ongedaan heeft gemaakt.
 
http://192.168.100.1/

doet het gewoon op de Arris TM402B V3.2 die hier staat...

gr, Henno
 
Hmm vaag zal zo wel eens wat gaan proberen. Ik wou er voor de rest niks mee doen maarja normaal gesproken moet je hem gewoon kunnen uitlezen vandaar. :)
 
Ik heb het ook wel eens even de stroom eraf en erop dan werkt t weer.. tenminste bij mij ;D
 
Al een paar keer geprobeerd met de stroom eraf en er weer op maar voorlopig nog geen effect.

Ook het standby truckje niet. Vreemd hoor maarja internet en alles doet het nog en dat is het belangerijkste. :) Overigens krijg ik geen foutmelding als ik het adres probeer ofzo maar ik krijg gewoon een hele witte pagina te zien.
 
http://192.168.100.1/ hier ook geen geen last van.
gewoon te benaderen.zelfs via draadlloze router.
 
Terug
Bovenaan