arris modem,langzaam internet?

ik ben dit onderwerp begonnen,en heb zelf totaal geen problemen meer,telefoon werkt perfect en internet is snel genoeg,firefox iets aangepast en t werkt geweldig

Maximum snelheid voor chello classic: 4096 Kbit/sec
Behaalde download snelheid: 3310 Kbit/sec 413.8 KByte/sec 51.7 x ISDN
Tijdstip van de meting 2005-03-19 11:03:01
Tijdsduur van download
(minus tijd opvullen TCP buffer) 7.07 seconden
Bestandsgrootte (minus TCP buffer) 2925 Kbytes
Client software Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.7.5) Gecko/20041110 Firefox/1.0
 
hoi robbie wat is jouw postcode dan ben ik wel ff benieuwd naar want ik zit in r,dam zuid en daar is het nog steeds droevenis met de snelheid met die arris modem
 
Bij mij is het nu ook opgelost!! Telefonie en internet perfect. Druk op de ketel houden. Niet iedereen heeft dezelfde kennis op de helpdesk blijkt. Schijnt ingeleend spul te ziiten om de grootste drukte op te vangen.

succes
 
Is vanmorgen opgelost door een medewerker van upc via het forum van chello quickfix
alles werk weer 100%
 
nou ik ben er achter gekomen terwijl ik een classic abo heb dat mijn modem me registreerd als starter abo dus slechte snelheid.
zit nog steeds aan de 50 kbps wordt hier heel erg moe van :'(
 
Ik zit sinds 23 februari dus ook met dit probleem.. Alles is op dezelfde dag aangesloten, maar toen alles werkte had ik gelijk langzaam internet voor Classic.. Inmiddels ben ik al heel wat telefoontjes verder (totaal 50 euro) en het probleem is nog steeds niet opgelost... Begin inmiddels echt wanhopig te worden..
Ze geven aan dat het komt door de combinatie classic/freetime/digitale tv en dat er snel naar een oplossing wordt gezocht (al anderhalve maand)..

Gelukkig hebben ze nu telefoon uitgezet zodat ik in ieder geval normale internetsnelheid heb.. De eerste 3 maanden zijn gratis, maar als het dan nog niet opgelost is gaat telefonie er net zo hard weer uit.. (en als het werkt wil ik alsnog de 3 maanden gratis).

Mooie is dat ik eigenlijk geen vaste telefoon wilde (mis het al 3 jaar niet), maar na aandringen van de verkoper heb ik het genomen (in een pakket kostte het nog maar 4 euro) om 's avonds gratis te bellen.
 
Idd

Arris Modem en Chello Plus

Kom ook niet hoger dan 47 .

Laatste Info.. Aankomende vrijdag zou alles weer moeten werken !!!
 
wel heb nu weer snelle internet en GEEN telefonie , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh word gek hier...
 
ik ben er voor gewaarschuwd, maar ben er toch ingestonken, 2 mei digitale telefonie geinstalleerd naast mijn chello classic. Na installatie is mijn chello snelheid gedaalt naar 50Kb. gisteren 3x gebeld, ze weten wat het probleem is, maar ze doen er niks aan, het is geescaleerd naar een andere afdeling en de helpdesk kan er daarna niks aan doen. Vandaag weer gebeld en het enige wat de medewerker kon uit kramen is: "maar meneer uw probleem bestaat PAS 1 dag, en die afdeling lost niks op binnen 1 dag, dat duurt wel 3 tot 5 dagen."
Oh ja opnieuw registeren via https://voip.upc.nl help niet, dat heb ik al 4 x gedaan.

>:(
 
TIP !

Deze problemen had ik ook.
Bel opnieuw naar UPC en vraag naar de afdeling opzeggingen.

Vertel je probleem. En men gaat sneller aan het werk.

Het probleem is dat de bootfile voor je Internet niet goed is gegaan. De bootfile voor de telefonie is wel goed gegaan.

Dus men moet eerst de bootfile voor Chello activeren en dan voor je Telefonie.

En klaar.

Succes
 
Terug
Bovenaan