Arris modem is dat VoIP?

W

WithPit

Heb vandaag UPC Telefonie gekregen. Werkt nog niet helemaal goed (kan wel bellen maar nog niet gebeld worden). Het internet modem is vervangen door een Arris modem (mooi dingetje maar dat zijn al die modems van upc tegenwoordig wel qua design). Kijk ik nu op internet rond dan zie ik dat de Arris TM 402A of 402B voor VoIP zijn. Betekend dan dat ik digitale telefonie heb of is het een mogelijkheid dat dat modem ook ondersteund?

Ik woon in Purmerend. Ben me er niet van bewust dat digitale telefonie hier mogelijk nog is. Wie kan mij er meer over vertellen?
 
Zie nu dat digitale telefonie alleen nog maar mogelijk is om aan te vragen in Purmerend. Nu heb ik net voordeel pakket genomen op de normale telefonie. Morgen maar bellen om te vragen of dit omgezet kan worden in voordeelpakket met Freetime abo

Maar hoe weet ik nu of ik ook die digitale telefonie heb... das de vraag
 
Ik heb zelf sinds vorige week vanwege aanvraag VoIP telefonie ook de Arris TM402B, alles werkt prima voor zover telefonie als Chello Plus (nu download van 980 kB/s, op 115 kB/s). Ik woon in Rotterdam, waar VoIP wel officieel uitgerold is.

Volgens mij is het zo dat als je telefoon nu op de Arris modem aangesloten is, je VoIP hebt.
 
Dat denk ik ook, heb nu nog Arris modem maar dat wordt omgeruild voor een ander modem omdat bij mij Voip niet werkte. Jammer, maar waar. Ik had gehoopt dat het wel zou werken maar helaas, was denk ik net iets te vroeg met de aansluiting. Mogelijk zijn de problemen nu minder.

greetz,
lennert
 
Terug
Bovenaan