Another true helpdesk story

Status
Niet open voor verdere reacties.

Slurpgeit

Forum Gebruiker
Berichten
176
ok, dus me vriend belt die helpdesk, zegt dattie geen verbinding kan krijgen, zegt die gast (en daar komt het), dan moet je al je netwerkverbindingen weghalen, dan controleert je computer of de kabel nog wel goed is ??? mijn vriend zegt: ja, maar dat is het denk ik niet, want een vriend van mij (ik dus) heeft mijn pc over genomen (via toepassingen delen van win xp) en even gekeken. BEWEERT DIE GAST VAN UPC DAT IK HEM HEB LOPEN HACKEN, omdat ik "In zijn pc zat"

graag jullie mening hierover..
 
Ik denk dat de helpdesk medewerker ook wel het nodige te melden heeft als hij thuis komt :-)

"Ik had vandaag iemand aan de lijn die zei dat hij geen verbinding had, maar iemand had via een remote control optie wel zn pc over genomen, en dat allemaal zonder verbinding!"

Maar moet idd zeggen dat het niet getuigt van slimheid daarop maar meteen te redeneren dat hij(je vriend) gehacked zou zijn :><
 
Dan kan de kabel altijd nog steeds van het ene op het andere moment kapot gaan. Een band gaat ook niet eerst half leeg, en over een week de rest.

Maar blijft staan JE BENT EEN VETTE HACKER ;D
 
Slurpgeit dit is nu het 3e topic van jou die ik zie en ik heb eigenlijk niets normaals van je gezien. Eerst een kabel uit een pc toen een xbox die het niet deed omdat deze uit stond en nu zoiets. En dan in amper 3 dagen ik vind dit toch allemaal wel een beetje vreemd.

Het lijkt me allemaal heel sterk dat het persoon van upc gezecht heeft dat jij hem gehackt zou hebben. Die weet echt wel beter hacken doe je namelijk niet in een paar sec. En er staat echt wel een flinke firewall tussen om onze klanten gegevens te beschermen.

Maar om terug te komen op jou problemen dit is dus ook de reden dat chello geen netwerken toe staat omdat mensen zonder kennis de upc helpdesk hierover lastig gaan vallen. En als je nog eens geen verbinding hebt: dan moet je van je netwerk kabels / instellingen afblijven.
 
Niets aan toe te voegen.......(toch wel Slurpgeit: probeer het Tros Radar Forum, daar zijn ze dol op zulke posts)
 
tis mijn pc niet hoor, tis van iemand uit me klas, die probeer ik alleen maar te helpen, nie mijn fout dattie ze packard bell de stront in heb geholpen.. (die andere posts waren daar ook voor)
 
:-/ maar naar helpdesk...
laat even duidelijk zijn: domme vragen bestaan niet!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan