Anonieme enquête?

M

Mithrandir

In de nieuwste nieuwsbrief van cHELLo kwam ik de volgende tracking-link tegen:
on line onderzoek
Via deze nieuwsbrief berichten we je regelmatig over nieuwe producten en diensten van chello. We proberen deze continu te verbeteren. Daarom vragen we je om een een korte enquête in te vullen. De enquête is volledig anoniem.
Geef ons jouw mening.

Als de enquête volledig anoniem is, waarom zie ik dan mijn achternaam in de http-header staan, als ik via die tracking-link in de e-mail naar 'n pagina van cHELLo wordt ge-redirect?

Ik begrijp wel dat je dubbelen en niet cHELLo-gebruikers wilt uitsluiten bij het onderzoek, maar ik heb zeer weinig vertrouwen dat ze de uitkomsten anoniemiseren. Bij bijv. xs4all zou ik zoiets zonder veel moeite aannemen, maar bij upc vertrouw ik ze niet op hun blauwe ogen.

Je kunt de enquête ook rechtstreeks benaderen: https://home.nld.chello.nl/php/surveys/PE_2004_03/?country=NL
 
V

VinniedB

De meeste van dit soort enquetes zijn nooit anoniem (vaak staan er op formulieren e.d. codes zodat ze kunnen zien wie wat heeft ingevuld). Wel goed dat ze dit doen. Misschien hebben ze eindelijk in de gaten dat je naar je klanten moet luisteren?
 
H

HiNKeL

InderDAAD, niet anoniem, maar maakt mij, (in dit geval dan), niet zoveel uit...is toch een mooie manier om te laten weten wat je van de Chello-dienst vindt....tenminste: Als ze ook iets met de resultaten gaan doen dan  :P

Trouwens, de persoonsgegevens hadden ze toch al...dus ach...
Maar evengoed niet netjes dat ze beweren dat het anoniem is, maar heeft mij er niet van weerhouden 'm toch even in te vullen  ;)
 
H

HiNKeL

Ik niet, viel op zich wel mee. Maar zo beroerd is het hier dus ook niet. Maakt overigens ook niet veel uit: Als ze dingen gaan upgraden enzo, duurt het toch dik een half jaar voordat iedereen ervan kan genieten :P

(Ondertussen is het misschien een idee alvast weer een snelheidsverhoging aan te kondigen? In het huidige tempo wat betreft het doorvoeren ervan, liggen ze daarna misschien nog maar een klein beetje achter, heheheheh).
 
Bovenaan