• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Anoniem Onbekend

  • Onderwerp starter wesseljansen
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
W

wesseljansen

Sinds enkele weken word ik op mijn Iphone 4 Anoniem Onbekend gebeld. Als ik opneem hoor ik niets, maar boodschap is gesprek gemist Anoniem Onbekend. Ziggo mobiel zegt dat het geen telefoonoproep is, maar er gaat wel data over de lijn.
ICentre Rotterdam heeft instellingen nagekeken, alles goed.
Apple Amsterdam adviseert Facetime en IMessages uit te zetten, werkt niet.
Wie kan me helpen
 
opnemen of direct naar voicemail drukken. Tijden bijhouden en melden bij Ziggo, teminste bij Vodafone werkt het zo. Vodafone geeft een stalker eerst een waarschuwing. Blijft die bezig dan sluit Vodafone deze persoon af of dient afsluitings verzoek in bij provider. Ik weet het niet zeker maar een aantal providers werken hierin samen, weet niet of Ziggo hier ook aan deelneemt.
 
Lees dit stukje tekst maar eens, komt uit een KPN forum:

Wat je vaak ziet in dit soort gevallen is dat je gebeld wordt door een call centre (reclame, goede doelen, etc.). Om ervoor te zorgen dat telefonisten niet te lang moeten wachten voor een nieuwe gesprek (tijd is geld) bellen die call centres tegenwoordig een aantal nummers tegelijk. Degene die het eerst opneemt is de klos. Wat je in zo'n geval het best kunt doen is de telefoon een aantal keren over laten gaan: na 3 - 5 keer heeft iemand anders meestal al opgenomen en stopt het bellen. Als je net opneemt direct nadat een ander al heeft opgenomen hoor je zoiets als een "dode lijn", alleen maar ruis dus.
Mocht de telefoon na 5 keer bellen nog steeds niet stoppen dan is de kans groot dat iemand (uit je familie of kennissenkring) met een afgeschermd nummer daadwerkelijk contact met jóu zoekt en kun je dus beter wel opnemen. Maar ook dan loop je toch nog steeds het risico van een call centre.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan