Animal Planet HD komt bij Caiway

Volgens Totaaltv is dit zeker niet het laatste kanaal en kan er binnenkort nog meer verwacht worden. Binnenkort vast ook meer kanalen bij UPC. Zucht.
 
Tja, "we", UPC dus, lopen op dit moment "maar" 12 HD zenders achter op Caiway. 14 tegenover 26. Denk maar niet dat dat gat ooit overbrugd gaat worden. UPC houdt namelijk zielsveel van analoge tv ::)
 
Het wordt zo langzaam aan weer tijd voor een van de schaarse optredens van de dhr. Sutmuller waarin daadwerkelijk spijkers met koppen worden geslagen en hij zich verre houd van allerlei vage uitspraken over de toekomst. ;D
Concrete uitspraken m.n over HDTV en DTV samenstelling van pakketten, oplossingen op korte termijn van de storingsgevoeligheid en over de door de kijker gewenste aanpassingen wat betreft comfort zijn in deze zeer gewenst.
Dus iets anders dan een met de benen op de tafel gesprekje met een aantal nietszeggende uitspraken.
 
Sorry hoor, maar dhr. Sutmuller is erg druk met 3D TV en heeft geen tijd voor andere dingen.
 
Ja jammer genoeg is dat het onderwerp waar een voor dit moment zeer overdreven aandacht aan besteed wordt bij de portals en bladen die geintereseerd zijn in multimedia en worden zaken die op dit moment eigenlijk veel belangrijker zijn voor de kijker maar minimaal belicht.
 
Terug
Bovenaan