Alweer tv storing in 2721 gebied

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Sweetlake73

Alweer Ziggo tv storing in Zoetermeer 2721 gebied

Na twee weken gewoon en storingsvrij tv te hebben kunnen kijken hebben we sinds dit weekend al weer last van blokkerig beeld en wisselende signaalsterkte en bitrate. Nu niet alleen op de QAM256 maar ook op 64QAM kanalen.

Wederom werd mij aangeboden een monteur bij mij langs te sturen om te kijken of het niet aan mijn kabels ligt, en anders kunnen ze niks doen. Ze weigeren te accepteren en te onderzoeken dat het probleem centraal ligt in Zoetermeer wijk 2721 ipv bij de abbonnee. Overigens sprak mijn vrouw laatst een monteur van Ziggo die aan een wijkcentrale bezig was. Hij wist zelfs te melden dat de bekabeling in de wijk slecht was.

Ik heb nu sinds een jaar een Glasvezel aansluiting die ik nog niet in gebruik heb genomen, zoals vele andere van mijn buren. Ik ben van plan uit te zoeken of dat toch een goed alternatief kan bieden, want de kwaliteit van de service van Ziggo is de laatste maanden met 100% gedaald.

Het interesseert ze ook niet als je dreigt met overstappen naar iets anders. Je bent toch maar één aansluitinkje. daarnaast weten ze heel goed dat ze monopolist zijn in dit gebied op de kabel, dus je hebt alleen nog de keus om naar KPN glasvezel over te stappen of op een satelliet provider.

De OPTA zou dit eens moeten aanpakken. Ik begrijp niet waarom je wel zonder problemen van energieleverancier kan wisselen, terwijl dat ook over dezelfe infrastructuur wordt geboden.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
ook hier storing 2721

ook hier storing in pc 2721, digitale tv kanalen geven blokkerig beeld of vallen weg om na een paar seconde weer terug te komen, probleem speelt de afgeliopen dagen al

eergister heel duidleijk merkbaar, op moment dat tv kanaal wegviel, was dit tijdens telefoongesprek duidelijk te merken (haperen van verbinding/gesprek).

gisteren 1e kerstdag, redelijk, af en toe (om half uur) hapering in digitaal kanaal, maar was te doen

vandaag, drama, zowel telefoon, digitale TV als internet verbinding haperen continue. Van pure ellende zitten we maar analoog TV te kijken.
 
en alhier in 2721 nergens last van..denk toch dat we op "postcode-letternivo" moeten gaan kijken ;) sterkte heren...Ziggo kan erg hardnekking zijn in het toegeven van storingen in eigen materieel ;(
 
Hier is het vandaag tot nu toe echt heel bar gesteld met zowel de tv,telefoon als internet verbinding.
Ik woon in Zoetermeer Oosterheem postcode 2721 JG.
Heb zojuist een medewerker van ziggo gesproken en hij vertelde mij dat er nog geen storing bekend is in het 2721 postcode gebied.
Om er een groepsstoring van te maken moet hij meer telefonische meldingen krijgen zei hij.
Hij heeft er van ons melding van gemaakt en een notitie gemaakt van het feit dat ik hem aangaf dat er op dit forum meer over wordt gesproken.

Dus zijn er meer mensen die al telefonisch contact hebben gehad met ziggo over dit probleem?
Zo niet is dit wellicht wel aan te raden zodat ze het probleem eindelijk eens gaan aanpakken I.p.v pas een monteur langs sturen bij mij thuis op 4 januari (eerder was niet mogelijk vanwege de feestdagen :evil:)
 
2721hx

Pc is 2721 hx, ziggo nog niet gebeld, ben nu niet thuis,vanavond eens kijken naar de situatie
 
Ach, Bij Ziggo liegen ze dat ze barsten, want de tweede keer dat ik belde zou die knakker van de helpdesk er een groepsmelding van maken omdat ik meldde dat mijn buren in dezelfde straat er ook last van hadden. Die hadden echter nog geen gelegenheid gehad om te bellen of willen niet bellen omdat de belkosten voor abbonnees zonder ziggo telefonie absurd zijn.

Dat is blijkbaar ook beleid bij Ziggo: de drempel om te bellen dermate hoog maken dat je er gewoon niet aan begint en omdat er toch nauwelijks alternatieven zijn voor kabeltv denken ze daar ook dat het wel losloopt.
Ik kan wel kijken naar Glasvezel maar daar lees ik ook weer ontzettend veel nadelen over.

Dus uiteindelijk heb je anno 2013 voor van alles verschillende aanbieders maar voor tv heb je eigenlijk alleen maar 2 baggerbedrijven (ziggo en kpn) waar je terecht kan terwijl tv kijken toch één van de belangrijkste vrijetijdsbesteding is
 
....

Dus zijn er meer mensen die al telefonisch contact hebben gehad met ziggo over dit probleem?
Zo niet is dit wellicht wel aan te raden zodat ze het probleem eindelijk eens gaan aanpakken I.p.v pas een monteur langs sturen bij mij thuis op 4 januari (eerder was niet mogelijk vanwege de feestdagen :evil:)

Ik heb de eerste keer dat ik belde gezegd dat ze die monteur in dr .. konden steken want ik weet 100% zeker dat probleem het niet bij mij ligt. De tweede keer echter bedacht ik mij en wilde ik dat er één langs zou komen om voor eens en altijd uit te sluiten dat het probleem bij mij ligt, maar toen wilden ze hem niet sturen omdat ze vanwege de slechte telefoonverbinding (vooroorzaakt door het zelfde signaalprobleem) geen afspraak durfden maken ivm de informatie die wel eens verkeerd kon overkomen over de lijn. Wat een kul argument...

Nu weet ik dus nog niets en zit ik nog steeds met de gebakken peren.
 
Dat is zeker een flauwekul argument haha Kan je eigenlijk niet serieus nemen zo'n opmerking. Lijkt een beetje op Ik rijd nu een tunnel in ... tuut tuut tuut...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan