• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Als particulier zakelijke aansluiting mogelijk?

Status
Niet open voor verdere reacties.
Q

QuadPro

Hallo,

Ik heb nu een particuliere Alles-in-één bundel, dus zowel TV, telefonie als Internet in één abonnement.

Het werkt allemaal goed: ik heb een Cisco modem en die in bridge mode laten zetten. Een server erachter regelt het NATten, en een accesspoint regelt de WiFi. Echter, vanwege gedoe met gameconsoles en NAT ben ik toch op zoek naar een aansluiting met meerdere IP-adressen. Een zakelijke aansluiting dus. De kleinste Internet Plus-aansluiting zou voor mij prima zijn. (Internet Plus Extra is nog niet leverbaar hier.)

Kan ik zonder eigen bedrijf (dus geen KvK-nummer etc) toch zo'n aansluiting bestellen?

En kan ik dan de overige diensten (Digitale TV, telefonie) ook er gewoon bijhouden?
 
Digitale en analoge televisie en radio zitten daar standaard bij en je behoudt de mogelijkheid van extra zenderpakketten.
Als je telefonie er bij wil houden moet je Office Plus hebben, dat is hetzelfde maar dan met telefoon (analoog en/of ISDN).
Overigens weet ik niet of je een zakelijke aansluiting kunt krijgen, maar daar kom je snel genoeg achter door 0800-0620 te bellen.
 
Ik denk dat het niet kan, maar zou ze inderdaad even bellen of benaderen via Twitter (@ZiggoWebcare) als je daar gebruik van maakt. Succes. Ben benieuwd naar de uitkomst!
 
Kan ik zonder eigen bedrijf (dus geen KvK-nummer etc) toch zo'n aansluiting bestellen?

En kan ik dan de overige diensten (Digitale TV, telefonie) ook er gewoon bijhouden?

Op de website kan ik niets vinden, dus gewoon even naar de zakelijke lijn bellen. Zelf heb ik een privé aansluiting, maar op het huisadres is ook een een bedrijf met kvk nummer ingeschreven. Ik ben al meermaals door een colporteur benaderd om naar zakelijk over te stappen. Dus Ziggo heeft er geld voor over om mensen te laten overstappen.

Toevallig was er vorige maand weer zo iemand aan de deur en ik heb hem gevraagd hoe het dan met de TV zit die we alleen privé gebruiken.
- b.v. of we de Buma niet op onze dak krijgen wegens auteursrechten die bedrijven moeten afdragen als ze TV op de zaak hebben staan.
- En hoe gaat het dan als het bedrijf alles betaalt? Doet de fiscus dan niet moeilijk over het privé gebruik van de TV?

De colporteur beweerde dat het geen probleem is en dat er een speciale regeling met de fiscus is. Tja, kun je een colporteur geloven? Die vertellen toch alles wat de verkoop bevordert en hun toezeggingen zijn niet eens bindend bij ondertekening. (Ook weer een vreemd iets)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan