Al dagen geen internet door foute IP-configuratie van Chello

G

Geronimo

Hallo,

Sinds 13 oktober heb ik geen internet meer omdat Chello blijkbaar gebruik is gaan maken van een of andere verkeerde IP-reeks. Mijn IP-adres begint met 89, en dat zou problemen geven.

In eerste instantie vertelde de helpdesk mij dat mijn hele regio (Tilburg/Eindhoven) er last van zou hebben, vervolgens zou het alleen aan mijn modem liggen en nou zeggen ze dat er veel meer mensen last van hebben. Het meest frustrerende van alles is dat niemand mij informatie kan geven over de storing, en wanneer mijn internet weer werkt. Die hele helpdesk is gewoon een grote muur waar je niet doorheen komt. :( Weet iemand iets over het probleem van die IP-reeks?

Overigens ben ik voornemens om mijn abonnement na ruim 6 jaar op te zeggen, mede door een ander probleem wat Chello niet op een normale manier kan oplossen.
 

Royalty

Forum Gebruiker
Berichten
730
Nou, ik kan al dagen prima op internet met chello (in de buurt van eindhoven).

Maar ik word dan wel weer nieuwsgierig wat dat andere probleem dan is.....
 
E

Engbur - UPC

@ Geronimo - Je mag mij je gegevens wel eens sturen per PM, dan kan ik hier eens naar kijken.
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Geronimo

Het probleem van de 89.x.x.x adressen lijkt nog steeds te spelen. Voor mezelf heb ik het probleem inmiddels opgelost door m'n modem simpelweg 24u uit te zetten (DHCP-lease). Ik heb nu een adres wat begint met 24.x.x.x en alles draait weer.

Helaas totaal geen respons van de UPC-helpdesk :(
 
E

Engbur - UPC

De ip range 89.x. is door ons onderzocht en opnieuw geconfigureerd. De problemen horen hiermee opgelost te zijn. Mocht iemand nog wel een probleem ondervinden hoor ik dit graag.
 
Bovenaan