• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Afstandsbediening sagem box

  • Onderwerp starter bcetin89
  • Startdatum
B

bcetin89

Hallo..

Ik heb een Sagem box gekocht(2dehands) voor DTV van UPC(mr Zap).. Mijn probleem is dat ik hem niet kan bedienen, want ik heb geen afstandsbediening. De originele afstandsbediening is me te duur, daarom wil ik een universele afstandsbediening kopen. Welke kan ik dan het beste nemen?? Graag zo goedkoop mogelijk :)
 
Ik heb zelf alleen ervaring met de One for All Kameleon 6 2e generatie (URC 8206). Deze afstandsbediening is volledig programmeerbaar voor zes apparaten en levert in de handleiding meteen de juiste code voor de Sagem STC mee, een code intikken en je hoeft verder niets in te stellen en werkt direct perfect. Wat bovendien tamelijk briljant is, is dat de hoek waaronder je de afstandsbediening moet richten een stuk groter kan zijn dan met de originele en bovendien de responsiviteit groter is.

Deze afstandsbediening is niet goedkoop (EUR 105,- via Conrad.nl), maar wel goed en vervangt niet één maar zes afstandsbedieningen.

Ik denk dat gezien je wens zo goedkoop mogelijk uit te zijn dit te duur zal zijn, maar wellicht dat de goedkopere All In One modellen (https://www.oneforall-int.com/index.html) een optie zijn?
 
Terug
Bovenaan