• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Afbraak A2000 netwerk

René

Moderator
Berichten
9.866
Internet
  1. KPN
Chello is bezig met het afbreken van het oude (vertrouwde) A2000 netwerk:

"Met de migratie naar 1 centrale member-server voor Nederland is begonnen met het afbouwen van de decentrale servers. Binnenkort zal de A2000-server uitgezet worden. Klanten met een voormalige A2000-account hebben met de overzetting naar chello extra ruimte op de chello-server gekregen. Aan deze klanten is verzocht om zelf de bestanden over te zetten. Dit is nog mogelijk. Echter wijzigen en verwijderen van bestanden op de A2000-server is niet meer mogelijk. Zodra er een definitieve datum bekend is, waarop de A2000 server wordt uitgezet, zullen wij dit hier melden."

Goh, wat brengen ze het weer leuk...de ex-a2000-abonnee's hebben EXTRA homepage ruimte gekregen, wel 10MB i.p.v. 5MB !
Ze vergeten voor het gemak alleen even te vermelden dat hierbij ook de upload-bandbreedte werd gehalveerd. :}
Dus bij deze.
 
KUUUUUUUUUUUUUUT!!!! dit meen je niet he!!!!??????? NEEEEEEEEEE PLEASE NEEEEEEEEE!!!!!!!! GOOOOOOD! WAAROM DOE JE ME DIT AAAAAN!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

:} :} :} :} :} :} FUCK U UPC!
 
Overdrijf je nu niet een kleeeeeiiiinnnnnnnnnn beetje :P
 
een kleeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn beetje ja

btw slechter dan hier kan het toch nie worden >:(
 
GodverTdommerT, moet ik straks met m'n 190 kb/sec terug naar 30 kb./sec? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu ping 25 straks weer ping 666!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUCK, I'LL KILL MYSELF!!

(nee het is niet overdreven, want jullie weten niet hoe het is om met zon uberping te spelen gna gna :P)
 
Terug
Bovenaan