Afbeelding in email

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mark123

Hallo,

Kan iemand mij uitleggen hoe ik een afbeelding (ondernemingslogo) in de handtekening van mijn Ziggo mailaccount kan invoegen? De klantenservice was er niet echt duidelijk over, en ik heb zelf nul verstand van dit soort dingen. Op Google vind ik alleen instructies voor Gmail, Yahoo mail e.d.

Groeten,

Mark
 
Dit is niet mogelijk bij Ziggo webmail.

Als je op de OX versie van webmail inlogt, zie je daar de opmerking dat je HMTL code kunt gebruiken bij de handtekening. Als ik dan een plaatje als HMTL code toevoeg, zie ik die wel verschijnen als plaatje. Dus die HMTL code wordt begrepen. Onderteken ik vervolgens met die handtekening, dan is het plaatje weer weg. Eigenlijk is hij weg op het moment dat ik de handtekening opsla. Als ik dan 'bewerken' kies zie ik slechtst:
Code:
<html><img/></html>
De gehele inhoud is verdwenen. En ik heb een vrij klein plaatje genomen om te testen.

Op de reguliere webmail lukt het ook niet om HMTL in te voegen. De HMTL code wordt gewoon weggelaten bij het opslaan. Of eigenlijk blijft daar alleen staan:
Code:
<img/>
Dus de code wordt wel begrepen, maar niet verwerkt.

Wat me wel opvalt is dat de reguliere webmail en de OX versie, de handtekeningen niet delen. Ik kan de in de andere omgeving gemaakte handtekeningen niet zien.

-----

Als je echt handtekeningen wilt gebruiken, moet je een reguliere mail client gebruiken. b.v. met apple Mail, kan ik gewoon een plaatje in het handtekeningveld droppen. :)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dat is jammer. In ieder geval bedankt voor de moeite.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan