"Administratie" kosten

R

Robbiej

Allemachtig..
ik zit even wat history van chelloo door te spitten. kom ik uit op het topic van priority telecom naar digitale telefonie. toen waren er ook zogenaamde aansluitkosten/administratie kosten om dat te doen en mijn vermoeden worden nog maar eens waar.. zie hier:

Ik heb verteld dat ik het niet eens was met die administratie kosten en of hij mij wilde doorverbinden met iemand waarmee ik deze kosten kon bespreken. Dit bleek de "RETENSION-DESK" te zijn.
Het antwoord bij deze desk was dat zij deze kosten in rekening brachten om de mensen te ontmoedigen om over te stappen naar digitale telefonie. Ik heb ze verteld dat dit niet mijn probleem was en dat ik deze kosten daarom ook niet wilde accepteren. Zij vertelde dat dit prima was en dat ik deze kosten dan ook niet in rekening gebracht zou krijgen.
Dus het doel is voor mij bereikt; Goedkoper bellen zonder "omzettings"-administratiekosten.
Ze was ook nog zo eerlijk om te vertellen dat het met 1 muisklik geregeld was.

en zo gaat het verdomme bij elk bedrijf. je word dus in feite gewoon puur genaait waar je bij staat.
Ik heb bij KPN gewerkt. en daar was het precies zo. 1 simpele muisklik.

dr zou is wat meer aandacht besteed moeten worden door radar/kassa ofzo. dit is namelijk toch geen doen van zaken lijkt me zo?
 
Ehm, omzetten van Analoge telefonie naar Digitale Telefonie is niet 1 simpele muisklik, geloof me maar. Het verwijderen van de optie "Administratiekosten á € 25,-" is wel 1 simpele muisklik (bij wijze van spreken).
 
Terug
Bovenaan