Addicted 2 UPC?

S

swiebertje

Het volgende is het geval: Op dit moment neem ik naast TV-signalen ook Internet en Telefonie van UPC af. In het kader van een oude pakketactie heb ik hierbij een tweede telefoonlijn gratis gekregen. Vandaag word ik gebeld door een juffrouw van UPC met de vraag of ik op proef een maand digital wil afnemen. Kosteloos en als het mij niet bevalt dan kan ik het zaakje binnen een maand beëindigen. Bovendien krijg ik dan ook nog € 5 korting op alle abonnementen. Nou wil ik best een maand digital uitproberen en zeker niet langer alleen....

Verlies ik dan mij kosteloze 2e telefoonlijn (of moet ik hiervoor gaan dokken)?
én
Wijzigt hierdoor mijn contract waardoor er een nieuw jaarcontract begint.

Wie weet dit en vooral... wie heeft ervaring met een zelfde aanbieding (en ook binnen een maand bedankt voor digital)?
 
Als ik jouw verhaal goed begrijp dan wil je geen UPC digtaal abonnement, maar alleen gebruik maken van Try & Buy om een paar weken gratis te kunnen kijken.

Gezien de reputatie van de UPC administratie zou ik persoonlijk voor een paar weken gratis Digtal kijken niet het risico willen lopen dat er allerlei problemen ontstaan.
Maar goed, dat is zoals gezegd persoonlijk.
 
Bedankt voor de tips... Jammer dat nog niemand de ervaring heeft.. en da's voor mij een mooie reden om door te gaan...dan ben ik iin dit forum hier straks de ervaringsdeskundige :o
 
iedere digital gebruiker heeft hier ervaring mee. Is namelijk het standaard try and buy principe van chello. Heeft dus niks te maken met de ander pakketten die je hebt. Als je een nieuwe gebruiker wordt krijg je ook die aanbieding. Upc begint alleen eerst met hun klanten te benaderen omdat ze die gegevens niet hoeven te kopen.
 
ik heb toevallig ook een vraagje over die 2e gratis lijn dus zet dat hier maar neer ,als je je chello classic naar easy zet moet je dan voor die 2e lijn betalen ?
 
Terug
Bovenaan