• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

adapter huisversterker

Status
Niet open voor verdere reacties.
De stroom op groep 8 lag er uit. Het internet was uitgevallen, het modem kreeg geen signaal meer, de helpdesk las voor de uit de Ziggo-bijbel ivm kosten die zouden worden berekend als de monteur voor niets kwam. Snel iemand aan de deur krijgen werkt niet. Dat is erg vervelend als je thuiswerker bent. Ik had niet gezien dat het controlelampje van de versterker niet meer brandde. Wat bleek 2.30 uur later toen er geen tv-signaal was: een doorgebrande adapter

Voor het inrichten van de aansluiting levert Ziggo huisversterker Technetix FRA-752/N mee. Deze splits het signaal in een signaal naar TV's en naar het modem. Nu bleek dat de adapter van deze versterker door was gebrand. Ik vind dat heel vreemd. Dat gaf dus de kortsluiting op groep 8.
Ik blijf dit vreemd vinden vandaar dat ik dacht om het hier maar te delen.

Groeten,

Jan
 
Het kan helaas wel eens gebeuren dat zo'n adapter doorbrand, even bellen met de helpdesk en ze zullen je een nieuwe kostenloos opsturen.
 
Heb ik ook een keer gehad, zag pas na een uur zoeken dat het ledje op de versterker uit was :oops: en dat de tv stoorde

Een andere adapter er in gedaan die ik toevallig nog had liggen en voila weer beeld.

Ziggo gebeld maar die konden geen nieuwe adapter sturen. Ik kreeg toen gelijk maar een nieuwe versterker :mrgreen:
 
Bij mij brand het groene lampje nog wel van de versterker na een stroomstoring. Maar de versterking is minder geworden. Als ik de cisco 8455 direct op het aop aansluit heb ik een sterker signaal dan via de versterker :?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan