• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Abuse brief

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bandur

Even 'n lang verhaal in het kort (nou ja, kort..);
???Op zo 9 mrt blijkt plotseling dat ik via het chello account niet meer kan verzenden...
:-[Nadat ik eerst de problemen bij mijzelf zocht en heel veel geprobeerd (zelfs outlook opnw geinstalleerd) heb ik op
:(di 11 maart de helpdesk gebeld, deze weet niet wat er aan de hand is en ziet o.a. als oplossing dat ik het hoofdaccount opnieuw aanmaak in outlook, omdat ik het ww van dit account niet meer heb een heruitgave v/h ww aangevraagd... Achteraf bleek deze mdwrk te weten wat er werkelijk loos was!
>:(Op do 13 mrt ontvang ik iplv een ww-brief een abusebrief!, ik zou op e.o.a. wijze overlast bezorgen, ben me van geen kwaad bewust. Helpdesk weer gebeld, nu blijk dat inderdaad de uitgaande mail op mijn ip adres is geblokkeerd door chello... Zou o.a. kunnen komen omdat ik analogx-proxy gebruik.. Helpdesk kan hier niets over zeggen, moet bij abuse afdeling..
's middags nog de abuse afdeling gemaild (is kennelijk enige manier) en om betere uitleg gevraagd, o.a ook geageerd tegen het feit dat ik zonder enige waarschuwing wordt geblokkeerd!
Uiteindelijk di middag 18-03 wordt de mail door de abuse afd. beantwoord, er wordt gesteld dat ik analogx-proxy moet deinstalleren, ze moet bellen? of schrijven? wanneer dit is gebeurd en als alles dan goed is wordt ik weer aangesloten....
Heb gelijk teruggemaild dat dit op 18-03 s avonds gebeurd (deinst. analogx)
Op 19-03 weer gemaild of ze willen reageren, het is inmiddels 17:00 U, zal vandaag wel weer niets worden. Ik heb overigens tot op heden nog steeds geen ww brief ontvangen!! Chello zelf is een prima product, maar van enige service kan ik nog niets ontdekken! Ik heb overigens mijn relaas ook gemaild naar de ((normale)) helpdesk.
Ik wordt inmiddels doodziek van chello helpdesken en dergelijke.
 
In ieder geval een ding, wat ongelooflijk stom dat je AnalogX proxy erop had staan dan...

Ze staan iig in hun recht, internet delen was toen nog niet toegestaan en als je overlast veroorzaakt mogen ze je afsluiten....
 
het is nu ook niet toegestaan met een proxy toch? Alleen via NAT software toch? Het kan inderdaad wel de reden zijn, maar waarom ze dan uitgaande mail blokkeren... Zal wel weer zo'n denkstrategie zijn van UPC...
 
je moet gewoon geen rotzooi draaien ;) ik vind het goed dat ze je aangepakt hebben want mensen kunnen mij gaan zitten DOSsen via jouw proxy.

edit: gewoon2 -> geen ;P
 
Ik begrijp dat hier iedereen heiliger is dan de Paus, ik ben echt niet de enige die de internet verbinding binnenshuis deelt (misschien de enige die er voor uit komt?) In dit forem wordt ook duidelijk gesteld dat e.e.a. oogluikend wordt toegestaan omdat er geen altenatief kan worden geboden! Waar ik werkelijk heel boos om ben is dat UPC zich zelf niet aan hun eigen policy houd! Er wordt namelijk beweerd dat je eerst een waarschuwing ontvangt, deze moet ik tot op heden nog krijgen! De abuse afdeling laat gewoon al dagen niets van zich horen nadat ik heb gemeld dat alles weer aan hun voorwaarden voldoet, ook de helpdesk welke 1 1/2 week geleden al een ww-brief zou opsturen heeft niets gedaan ondanks hun toezegging. Vanmiddag zijn ze weer eens niet bereikbaar.... Ik stel ze qwa communicatie zo ongeveer gelijk aan onze welvertrouwde NS. Chello (UPC) gedraagd zich als een bedrijf waarvan de medewerkers kennelijk helemaal niet zijn betrokken bij de klanten of het product, zij hebben de macht.
 
Het gaat er niet om dat je je internet deelt. Het gaat om de manier waarop. Iedereen had namelijk jou computer als proxy server kunnen gaan gebruiken. Dat is ook de reden dat servertjes verboden zijn. Zolang jij het allemaal goed hebt staan zal er niemand bij chello moeilijk over gaan doen. Maar helaas is het meestal niet het geval.
 
:)Inmiddels is alles weer in orde, je hebt natuurlijk gelijk over "de manier waarop" alleen was ik mij van geen kwaad bewust! Een beetje ondersteuning van Chello in deze zou natuurlijk geen kwaad kunnen, vooral nu ze de policy over internet delen hebben gewijzigd. Misschien ook iets voor op dit forem om een aantal tips te geven hoe wel en de internet verbinding te delen en welke software wel en niet. 8)
 
bandur zei:
:)Inmiddels is alles weer in orde, je hebt natuurlijk gelijk over "de manier waarop" alleen was ik mij van geen kwaad bewust! Een beetje ondersteuning van Chello in deze zou natuurlijk geen kwaad kunnen, vooral nu ze de policy over internet delen hebben gewijzigd. Misschien ook iets voor op dit forem om een aantal tips te geven hoe wel en de internet verbinding te delen en welke software wel en niet. 8)

Als je de FAQ hier had doorgelezen had je geweten hoe het wel moest...
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan