• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Abonnement - kosten (dubbel)

Status
Niet open voor verdere reacties.
V

ventjeluke

Ik woon in een appartmentencomplex, hierbij heb ik standaard Ziggo televisie (17,95 per maand), afgesloten door de huurbaas en dit tarief zit in mijn huurprijs.

Wellicht wil ik overstappen naar interactieve tv + internet van Ziggo (TV + Internet, Z1, € 38,95 p/m + recorder € 49,95).

Echter, dan ga ik televisie dubbel betalen, eenmaal via mijn huurprijs en eenmaal via het Z1-abonnement.

Is hier iets aan te doen? Een wijzigingsformulier kan ik niet invullen aangezien ik van de televisie die in huur inbegrepen is geen gegevens heb, en deze wil de huisbaas ook niet verstrekken.

Graag hoor ik een reactie.
 
Als de aansluiting op naam van je huurbaas staat, kun jij geen internet bestellen. Dan zal je huurbaas iets moeten regelen.
 
Hmm.. dus als ik het goed begrijp kan Ziggo in dit geval niks voor me betekenen?


Dus ik moet óf naar de concurrent gaan, óf contact opnemen met de huisbaas? Ziggo zou me geen directe oplossing kunnen bieden?
 
De tv ontvangst moet berekend worden in de service aanbieding met de huisbaas.
Dit mag niet in je kale-huur gecalculeerd worden.
In overleg met huisbaas kan deze uitgebreid worden met een internet aansluiting als 70% van de mede bewoners hiermee akkoord gaan.
Zo niet, dan ben je genoodzaakt om naar een andere provider te gaan.

Weet niet hoe groot het complex is, maar dan is de vraag of het technisch mogelijk/haalbaar is voor een goede verbinding.
 
Ik zou het eerst bij Ziggo even navragen. Bij dit soort constructies in een appartementen complex heeft de huisbaas vaak een zakelijke Ziggo aansluiting waarbij TV voor meerdere mensen geleverd wordt. Er zijn dan wel mogelijkheden om daar los internet bij te nemen, mits de installatie in het gebouw daar geschikt voor is. Maar je moet die info echt even bij Ziggo zelf navragen.
 
Wat Cees bedoelt is dat de verhuurder een TV Op Maat Interactief abonnement zou kunnen hebben (wat ik betwijfel).

Bij TV op maar Interactief zit ook internet inclusief en betaal je internet ook via je huisbaas. Maar hier op het forum zijn wel mensen geweest die een 'gewone' TV op maat hadden waarbij ze alleen TV afnamen via de huisbaas en dan een 'los' abonnement voor Internet konden nemen, net zoals je een 'los' abonnement kunt nemen op de extra digitale pakketten. Maar alles is afhankelijk van of het kabelnet in het appartementen complex geschikt is. De enige die dat weet is Ziggo.

Als de huisbaas helemaal geen zakelijk abonnement bij Ziggo heeft en alleen zijn prive abonnement doorgeeft aan zijn appartementen is hij illegaal bezig, dus ik neem aan dat er best wel een contract zal zijn :wink:
 
Bedankt voor de reacties.
Ik zal dus contact op moeten nemen met Ziggo en dan kunnen zij mij vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat het tarief is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan