• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Aantal aansluitingen digitale tv

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

lieraar

Hallo,
Even de situatie uitleggen voor de vraag: het gaat hier om een vorm van begeleid wonen waarbij er tussen de 15 en 20 mensen elk een eigen kamer bewonen. Het analoge signaal van Ziggo is voldoende sterk volgens de TD. Echter is het beeld niet mooi en zouden enkele bewoners graag digitale TV ontvangen.
Hier dus mijn: Wat is het maximaal aantal digitale ontvangers wat er op 1 aansluiting aangesloten kan worden.
Groet,
Roy
 
Van de ziggo site:

Wilt u op meerdere TV-toestellen in huis digitale televisie kijken? Dan heeft u voor elk TV-toestel een digitale ontvanger met smartcard nodig. Bij Ziggo is het mogelijk maar liefst drie smartcards te gebruiken zonder meer te betalen voor de extra zenderpakketten. Wanneer u een tweede of derde smartcard activeert, worden hierop direct de zenderpakketten van de eerste smartcard geactiveerd. U kijkt dus via alle smartcards dezelfde zenders.

Overigens denk ik niet dat de beschreven woonsituatie als huis gezien wordt en daar heb je mogelijk last van bij het activeren van de smartcard.

Het beste is contact opnemen met Ziggo.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan