• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

aansluitingen tratec fra-752/n

Status
Niet open voor verdere reacties.

linksback

Forum Gebruiker
Berichten
24
Allen, vraag over de tratec fra-752/n.

Op die versterker zitten 5 uitgangen. Sluit je daar de coaxkabels op aan via F-connectoren of via reguliere (hirschmann) antennestekkers? Overmorgen komt de Ziggo monteur en ik wil graag de juiste aansluitingen aanschaffen.

Daarnaast, welke kabels heeft de monteur standaard bij zich (in het aansluitpakket)? Moet ik zelf zorgen voor de kabels tussen het modem en de versterker? En de kabel tussen de versterker en het AOP?
 
Je krijgt tegenwoordig geen versterker meer, deze was vroeger nodig icm de Cisco decoder. Hij heeft F-connectors voor de nieuwsgierigen.

Kabel voor modem, UMU (data-splitter) en eventueel nieuw AOP heeft de monteur als het goed is allemaal bij zich.
 
Dank je.

Ik heb zelf de versterker zelf al aangeschaft, ik wil er drie tv's door het huis op aansluiten. Zekerheid (qua beeld) voor alles dus ;-)

Daarbij, ik heb ook de Cisco8485 zelf al via via geregeld.
 
Als je een Cisco gebruikt moet de modem op de versterker worden aangesloten en de UMU niet worden geplaatst. Ik neem aan dat de monteur dit wel weet, maar er even een oogje op houden is misschien wel zo verstandig aangezien anders de interactieve functies van de decoder niet werken.
 
Top, bedankt voor je aanvulling.

Overigens, wat versta jij onder "interactieve functies"? Pauzeren, opnemen of iets anders?
 
Het gaat om diensten waarbij de decoder contact op moet nemen met de servers bij Ziggo: On Demand, Uitzending gemist. Ook dacht ik voor de uitgebreide (7-daagse) EPG, al beperken sommige zenders (NPO, SBS) dat tot 3 dagen wat ook via de standaard (2+2) EPG wel binnenkomt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan