• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

aansluitingen telefoon

M

MK

Ik was misschien van plan om binnenkort over te stappen op upc telefonie, omdat dat goedkoper is en ik ook al chello internet heb, maar nou heb ik nog een vraag. We hebben in huis op elke verdieping wel 1 of 2 telefoonaansluitingen. De centrale telefoonlijn komt in de kelder binnen. De kabelaansluiting waar ook chello op zit, zit in de woonkamer. Als ik overga op telefoon van upc, mag ik dan en zo ja hoe krijg ik telefoon in het hele huis. Gaat de installateur dan aan het boren of moeten we dat zelf doen? Het antwoord hierop staat niet op de upc website en daarom stel ik em hier.

Tnx MK
 
Volgens mijj gaat UPC niet verder dan het monteren van een kastje met een stekkertje waar je telefoonplugje in kan. Bij was dat in de meterkast. Maar daar was ook de oude KPN-aansluiting. Stekkertjes er in en klaar is kees.
 
volgens mij maakt upc 1 aansluiting in jou geval in de woonkamer vandaar uit moet je de rest zelf doen maar daar kun je je stekker van de oude KPN lijn in doen. ::)
 
Ze zullen maar 1 aansluiting maken naast je kabel aansluiting.

Als je geluk hebt en je hebt een telefoon aansluiting direct naast je kabelaansluiting in de woonkamer, kun je die stekker splitsen en op je nieuwe kabeltelefonie aansluiting aansluiten. Je oude KPN aansluiting in de kelder los koppelen. en klaar...

Telefonie is net als stroom; ergens een beginpunt, het maakt niet uit waar. als alles maar aan elkaar geknoopt is.. ::)

Hopelijk kun je er wat mee.. succes.
 
remon zei:
Telefonie is net als stroom; ergens een beginpunt, het maakt niet uit waar. als alles maar aan elkaar geknoopt is.. ::)

Bij een analoog telefoon systeem is dat idd zo , je sluit de boel namelijk allemaal parallel aan.(heeft overigens wel een weerstands limiet) Dan maakt het niet echt uit waar de bron vandaan komt.

Ga verder niet zo denken bij ethernetkabels / adsl radio / tv enzo. Da's zeg maar hoog frequent shit , supergevoelig voor contact-weerstand. En afscherm lekkage.

succes...
 
te makkelijk gedacht, hij gebruikt immers een telefoon centrale, alles is dus NIET paralel aangesloten
 
verrek was deze topic al weer vergeten. Ik heb inmiddels upc telefonie, en ze hebben gewoon een kabel naar de kelder gelegd waar kpn voorheen binnenkwam. Alle telefoons in huis hebben nu dus gewoon verbinding.
 
Terug
Bovenaan