• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

aansluiten meerdere pc's

J

jreimerink

hallo is het mogelijk om digitale tv''s op meerdere tv's? ik zit eraan te denken digi tv te nemen. maar meerdere tv's zou wel makkelijk zijn.. zo niet kan het dan bijv  bij mijn TV op de zolder zonder extra kabels te trekken?

oja en moet ik ook de standaart vor analoge tv betalen?

gr Jurgen
 
Je hebt voor elke tv waarop je digitale tv wilt ontvangen een aparte decoder nodig. Je zou het signaal misschien wel kunnen splitsen maar op beide tv's zit je dan vast aan hetzelfde kanaal. Dus wordt er dan via de decoder naar een ander kanaal gezapt dan veranderd de 2de tv automatisch mee.

UPC verstrekt 1 decoderbox gratis en heb je er meer nodig dan moet je die kopen. Elders in dit forum staat daar meer info over.

Nee je hoeft niet extra te betalen voor de analoge tv. Dat zit er bij het abonnement gewoon in. Je hebt dan dus digi tv voor ongeveer €15.53 wat eventueel is uit te breiden met extra digi paketten. Op de slaapkamer kun je dan gewoon analoog blijven kijken zonder extra kosten.
 
oke mooi. dus als ik het goed begrijp vervalt mijn huidige abbo. en betaal ik alleen die 15.53 en daarvoor zijn mijn zender digitaal op de andere tv's kan ik ze gewoon vanuit de coax analoog halen?? zonder extra kosten
 
Yep inderdaad...en ook meer zenders. Kijk maar eens op deze link https://www.upc.nl/index.php?PageID=147314
 
Terug
Bovenaan