• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

aanmelding Chello Extreme

  • Onderwerp starter HardcoreHoolie
  • Startdatum
H

HardcoreHoolie

Heeft er al iemand zich aangemeld voor Chello Extreme en daar oo keen reactie van gekregen?

Het gaat om de aanmelding via deze site: https://chelloo.nl/dealer/chello/index.html

Greetz
 
Chello gebeld vandaag om 17.00 uur of zij mij met ingang van 1 mei konden overzetten naar extreme, het extreme is dat de marketing afdeling niet weet of zij de datum halen van 1 mei en aangezien zij nog niet echt iets weten van deze vorm van internet konden zij mij niet aanmelden.


extreem toch

:laugh: >:D ??? :# :9
 
Vandaag gebeld en ze zijjden dat ze van af 1 mei dit online weer =konden doen (cfg.file ) dus na 1 mei bellen en dan kon de helpdesk je omzetten.

Zodra het kan lezen we dit hier wel en dan een topic maken met B.v ###Chello Extreme maar hoe snel is het in praktijk ###
 
Ik heb een brief :# van UPC gehad of ik naar chello extreem wilde.!! gelijk terug gestuurd doe maar extreem plus loopt bij mij altijd goed dus kom maar op met die 20 Mb/s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 
Voor mij geen extreme, ik heb tot nu toe elke snelheids verhoging toe gejuigd en stond vooraan om het af te sluiten, echter deze keer hoeft het van mij niet.

Dit voornamelijk om de volgende redenen:

1- Veel te duur (ook chello plus) gezien de concurrentie, zie versatel en nu ook begint bbned te adverteren voor bijna de helft minder als chello.
2- Upload is me veel te laag, had minimaal 5mbit moeten zijn, deze is hetzelfde als classic en plus en slaat nergens op. Beter en logischer was geweest classic upstream: 1mbit, plus 2~2,5 mbit en extreme 5mbit upstream.
3- Je zit weer 1 jaar vast aan chello, ook dit vind onacceptabel.
 
Terug
Bovenaan