Aankoop Humax recorder ex UPC gebied

Arthur2020

Forum Gebruiker
Berichten
3
Om niet afhankelijk te zijn van de decoder die Ziggo levert (de Pace DCR-7111) wil ik een Humax recorder aanschaffen. Aangezien ik in een voormalig UPC gebied woon vraag ik me af welke recorder met twee tuners ik kan aanschaffen.
 
In voormalig UPC gebied geven ze geen smartcards voor de humax, dus kun je alleen de vrije kanalen (Kabel TV) met de Humax ontvangen. Meeste gebruikers van de Humax hebben de 5200c dacht ik.

 
We hadden een mediabox XL alles in 1 zonder smartcard en die is vervangen door een Pace DCR7111 met een vooraf ge-activeerde smartcard. We vullen daar een activeringscode in. Waarschijnlijk is dan meer te onvangen dan de vrije zenders.


Pace DCR7111.PNG
 
Ik kan het verkeerd hebben, maar de smartcard is geregistreerd i.c.m. de Pace. Dus of die smartcard ook op een ”vreemde” box werkt is de vraag.
 
Ik kan het verkeerd hebben, maar de smartcard is geregistreerd i.c.m. de Pace. Dus of die smartcard ook op een ”vreemde” box werkt is de vraag.
Ik kan niet uit ervaring spreken, maar het lijkt mij uiterst onwaarschijnlijk dat dat werkt.
@Arthur2020 Een Humax 5200C koop je voor ca. 50 euri op Marktplaats. Daar val je geen buil aan als het niet werkt. Bovendien kan je nog altijd de vrije zenders ontvangen. Voor iemand met een full time baan en/of hobby's zijn dat er meer dan genoeg.
 
100% zeker dat de smartcard uit de Pace niet in een humax werkt.
Nog even los van het huwelijk tussen de pace en de smartcard is de smartcard van de pace een nagravision card en die lust de humax niet.
Die verwacht een irdeto smartcard.
 
Als de smartcard is geregistreerd i.c.m. de Pace dan kom ik niet verder. Mocht dit los staan dan kom ik geen recorders tegen met een nagravision card. Bij de Pace is de optie om een hdd eraan te hangen uitgeschakeld.
 
In bepaalde alternatieve ontvangers schijn je wel een smardtv-module te kunnen stoppen, is wel iets voor hobbyisten en geen plug en play.

 
Terug
Bovenaan