Aandelen upc mogelijk gemanipuleerd !

  • Onderwerp starter Anonymous
  • Startdatum
A

Anonymous

Lees op www.dft.nl het upc forum, waar aandeelhouders hun ervaringen uitwisselen. Het laatste topic over afn, gestart door dhr. Kok is zeer intressant: Er wordt door deze aandeelhouder geconstateert, dat elke dag 2000000 aandelen "heen en weer" geschoven worden. Daarover is een klacht gedeponeerd bij de AFN. Ook het antwoord van de AFN staat vermeld. Lees eens tussen de regels door :} MOGELIJK (ik schrijf dus niet dat dit een feit is) wordt deze kwestie bij het Openbaar Ministerie aangekaart. :][ Ik zou willen zeggen: Volg ook eens de discussies in de financiele wereld. Dat geeft een wat re-eler beeld over de gang van zaken rond upc dan het gemiddelde publieks-forum.
 
Volgens mij wil jij echt heel graag dat UPC failliet wordt verklaard (gezien je aantal negatieve topics over UPC)...
Wees een keer niet zo paranoïde joh.
wink.gif
 
Mijn probleem is gewoon, dat ik niet tegen onrecht kan. En dat is nou net wat mij door upc is aangedaan ! Zolang upc daar geen excuses voor aanbiedt en mij ontslaat van (bewijsbaar onterechte) financiele achtervolging, zal ik geen kans onbenut laten om upc in een kwaad daglicht te stellen. Als men dat paranoide wil noemen, vind ik dat best, maar IK laat niet ongestraft over me heen lopen. :<> (Zelfs al knal ik daar keer op keer voor met m'n Friese kop tegen de bekende betonnen muur omhoog. ;D Ik ben derhalve ook geenzins van plan om mijn persoonlijke aktie tegen upc te stoppen. Sorry voor degenen die daar niet tegen kunnen of niet willen respecteren) En ja Silvester, je bent heus niet de enigste die mij aanvalt om mijn mening. En dat mag uiteraard, alleen jammer is, dat b.v. op het Radar forum mensen zitten die alleen maar kunnen schelden en tieren vanwege "aanvallen" tegen upc door (vermeende) benadeelden. Anderzijds komt het daar ook nog voor, dat iemand, die positief is over upc gelijk als medewerker van de firma wordt gezien. Gelukkig reageert men hier gemiddeld wat normaler. Kortzichtigheid moeten we buiten dit soort discussies proberen te houden. Ik heb ook getracht dit bij het Radar forum duidelijk te maken, maar daar wordt gewoon over heen gelezen, ofwel: het wordt genegeerd...........
 
Anonymous zei:
Mijn probleem is gewoon, dat ik niet tegen onrecht kan. En dat is nou net wat mij door upc is aangedaan ! Zolang upc daar geen excuses voor aanbiedt en mij ontslaat van (bewijsbaar onterechte) financiele achtervolging, zal ik geen kans onbenut laten om upc in een kwaad daglicht te stellen.

Waarschijnlijk had je het al eerder gepost, maar over welke financiele achtervolging heb je het? Bedoel je de waardeloze aandelen, of iets anders?
 
Rene, ik bedoel de onterechte nota's ten gevolge van de onordelijke administratie van upc. Ik zit thans op interim justitia te wachten....
 
Chello failliet dat is onmogelijk wie kan het dan overnemen

Het gaat om miljarden, wie durft er nu te investeren

Eneco: die zijn blij dat ze eraf zijn, of ze starten direct "Internet via het Stopcontact"
 
anonymus kijk ook eens op www.iex.nl forums >> upc daar staat de volgende klacht al weer bij de afm
 
Terug
Bovenaan