Aanbod TV zenders KPN, Ziggo, Delta, T-Mobile

De clips hoeven niet in HD te zijn om toch in HD uit te zenden, kijk maar naar 192 TV beeld kwaliteit is toch een stuk beter.

En ik meen dat ik die mtv thema zenders ooit via een IPTV boer in HD heb gezien.. dus ergens zitten ze in HD op de waarschijnlijk britse kabel
MTV Hits kan bij Delta gewoonweg naar HD. En de 00's en 90's zenders van MTV weet ik niet of deze ook in HD beschikbaar zijn (ik vermoed van wel).

Verder weet ik ook niet of Nick Toons en Nick Jr. en Stingray Lite TV in HD beschikbaar zijn.
 
RTV 7 is inmiddels in HD bij KPN.

Van het basispakket is volgens mij alleen Utsav Bharat nu nog geen HD.
Bij Delta ontbreken nog enkele Duitse zenders die gemakkelijk naar HD kunnen en enkele nieuwszenders CNBC, Fox News en Bloomberg. Delta heeft nog geen ESPN UHD, maar wie weet zeer binnenkort nu ook NPO 1 UHD er aan komt tijdens het EK.
 

Hierbij de bevestiging dat Jarco in het ongewisse wordt gelaten door Odido en Delta.
In mijn ogen voorspelt dit een herhaling van zetten van 2 jaar geleden. Niets zeggen en dan 5 voor 12 het deksel op de neus gooien bij alle klanten met de slogan: wij vinden HD goed genoeg voor onze klanten: Wij leveren NPO 1 in superieure HD kwaliteit (wat in mijn ogen ook niet meer klopt, SKV en KPN leveren NPO 1 in HD+ kwaliteit.
 
Klopt, ik zag het artikel ook. Nu wil het toeval dat Delta niet tijdig op ons nieuwe adres kan leveren. Ondanks een bijna toezegging.
Anyway, Ziggo kan het wel en die gaat dat dan ook een jaartje voor ons doen.
Een andere redelijke optie is er nog even niet. Enfin, kan ik ook eens zien hoe "UHD" eruit ziet.
 
Terug
Bovenaan