• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Aanbieding nieuw pakket

  • Onderwerp starter remco66!
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
R

remco66!

Hoi

Ik belde Ziggo zaterdag voor een internet storing, vraagt de man wat voor ontvangers ik heb en of ik wil upgrade. Kost niets extra, krijg nieuwe Horizon ontvanger. En 6 maanden HBO gratis omdat ik niet van de korting gebruik kan maken. Had al het extra pakket. Goede deal denken jullie?
 
Een nieuw pakket zal in ieder geval niet de oplossing zijn van je internet storing. Maar het laat in ieder geval wel de agressieve verkooptechniek zien van Liberty Global. Zelfs de klantenservice is eigenlijk gewoon een verkoopafdeling.
 
Die storing was in de avond opgelost hoor. Vond het wel vaag dat ik door een helpdesk medewerker dit aangeboden kreeg. Die 6 maanden HBO vind ik ook niet bijzonder.
 
Slechte en ongebruikelijke manier van support verlenen, de klantenservice is geen verkoopafdeling.
 
Denk dat ik het ga afzeggen.....
 
Denk dat ik het ga afzeggen.....

Wat vind je zelf van de aanbieding? Dat is bepalend of je er gebruik van maakt. Niet wat forumleden van de procedure of aanbieding vinden.
 
HBO boeit me niet, als ik nou die korting had gehad. En echt een upgrade voor de Cisco is het niet.
 
En echt een upgrade voor de Cisco is het niet.

De Horizon heeft veel meer mogelijkheden dan een cisco ontvanger, zapt veel sneller, meer tuners, kan meerdere programma's opnemen terwijl je andere programma's kijkt etc. En hij is nieuwer en wordt door ziggo omgeruild als hij een probleem heeft omdat je hem huurt. De cisco is van jezelf en moet je zelf laten repareren als hij stuk gaat.

En als je nu alles-in-1 extra met tv-extra hebt, is het nieuwe pakket ook nog 5 euro per maand goedkoper. Dan zou ik nog maar eens nadenken voordat je het annuleert. Dan ga je 60 euro per jaar meer betalen dan je nu zou kunnen betalen met een horizon die erbij hoort.
 
Ik houd het wel bij mijn nieuwe Humax 5400 en alles in 1 basis pakket voor 45,95 en laat me voor € 9 meer per maand niet verleiden voor zo'n opgepimpte mediabox. mijn 5 jaar oude 5200 met lichte tuner2 problemen staat nu zijn dagen te slijten bij de buren :mrgreen:
 
jocola ik geef je groot gelijk dat doe ik ook.
ik kreeg gisteren de nieuwe consumenten gids en daar stond in
wie nog een oud abonnement van ziggo en goed werkende apperatuur heeft raden wij aan geen nieuw abonnement te nemen
ziggo krijgt ook geen prijs voor klant vriendelijk heid
de consumentenbond blijft daar op ziggo aan spreken
er zullen ongetwijfelt forum leden zijn die het hier niet mee eens zijn. maar dat is dan hun probleem en niet de mijne :pompom::applause:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan