8485DVB ervaringen met de helpdesk

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

RonvanVeen

De laatste weken stopte de Cisco er regelmatig mee. Even uit en aan zetten en ik kon weer verder kijken. Echter op zondag (natuurlijk) 30 juni begon de harde schijf kabaal te geven en stopte er halverwege de middag mee. Helpdesk gebeld. Oh geen probleem ik stuur u even een retoursticker. "Houd u er rekening mee dat reparatie 7 dagen kan duren": werd nog gemeld.
Omdat ik er van uit ging dat de sticker, zoals bij andere bedrijven gebruikelijk is, per e-mail gestuurd zou worden en ik deze dinsdag nog niet ontvangen had, toch maar weer even gebeld met de helpdesk. Na mijn verhaal aangehoord te hebben, kreeg ik als reactie dat deze elk moment afgeleverd kon worden.
Donderdagmiddag maar weer gebeld. Een vriendelijke dame bood excuses aan en ging even raadplegen. Na zo'n 15 minuten kreeg ik te horen dat vandaag nog een nieuw apparaat opgestuurd zou worden. Deze zou ik vrijdag of uiterlijk zaterdag binnen krijgen. Daarbij zou dan een retouretiket zitten. Ik kreeg ook een barcode zodat ik de zending kon volgen. Je begrijpt, geen apparaat op vrijdag, niet op zaterdag en ook niet op maandag. De barcode informatie via PostNL gaf aan dat het pakket nog niet aangeboden was.
Maar weer contact gezocht met de helpdesk. Heel verfrissend om te merken dat na een paar hele vriendelijke mensen blijkbaar er ook mensen werken die met hun verkeerde been uit bed gestapt zijn. Een zurig klinkende dame maakte mij onomwonden duidelijk dat er niet zomaar nieuwe apparaten verstuurd worden. Eerst moest het defecte apparaat retour gestuurd worden. Zij zou "weer" een etiket opsturen en dat ging per post. Dat kon 7 dagen duren, maar zij zo er spoed op zetten.
Zaterdagmiddag leverde de post een enveloppe af met een etiket zonder verder enige beschrijving. Maandag het defecte apparaat in een doos gestopt en afgeleverd bij PostNL.
De volgende dag zag ik dat het apparaat afgeleverd was. Nu wachten wat er gaat gebeuren, want volgens het laatste contact kon reparatie wel een dag of tien gaan duren.
Gezien het relaas hierboven hoop ik dat ik voor het eind van deze maand weer digitale televisie kan kijken, want analoog is niet om aan te zien.
Ja en toch ben ik al klant van Ziggo (Casema) sinds 1978.
Ik heb een zakelijk internetabonnement bij XS4ALL.nl. Drie maanden geleden ging het modem kapot. Drie uur later stond een monteur voor mijn deur en 10 minuten later had ik weer internet. Dat is service!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Probeer eens wat regelomhalen in je bericht te zetten.
Dat maakt het leesbaar(der)
 
cisco 8485DVB

ik heb een Cisco 8485DVB, deze neemt een aantal kanalen niet meer op dwz weergave geeft zwart beeld met af en toe een stukje geluid en een beeld fragment.

De helpdesk heeft een goed poging gedaan resetten en fabrieksinstellingen herstellen OK.
eindresultaat
De recorder is ouder dan 2 jaar geeft reparatie door Ziggo maar zij zijn wel de leverancier.Op de cisco site geen mogelijkheden.

Een lokale reparateur geeft aan dat er geen onderdelen worden geleverd.

Na twee jaar weggegooid geld en geen mogelijheid schriftelijk een klacht in te dienen bij Ziggo.
wie weet een andere route voor reparatie.
Ik wil wel graag de opgeslagen programma's bewaren en of veiligstellen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan