• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

6 dagen internet 179 euro

bronson0808

Forum Gebruiker
Berichten
231
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hoi allemaal,

Ik heb vanaf 26 sept. extreme+digital telefonie en mag hiervoor tot eind oktober 179 euro betalen tevens heb ik telefonisch anytime besteld en hun zeggen gewoon nee hoor freetime ik dus bellen overdag en een rekening ik heb over dit alles al 3 mails gestuurd maar niks hoor.

Ik het 0800 nummer gebled ja meneer u moet 0900 bellen dat weiger ik want dat kost mij klauwen met geld o ja ik zou ook al 2 maal worden teruggebeld niet dus!!!

Ik heb nu al weer spijt is hier iets aan te doen.

p.s. over snelheid en bellen ben ik zeer tevreden.

M V G
 
Dat is wel vrij hoog ja, Zit waarschijnlijk wel de borg van het modem bij in maar dat is, denk ik, iets van 5 tientjes.

Je zult overigens idd bij het 0900 nr moeten zijn.
 
Ja dat is gewoon oplichting ik heb gratis bellen naar alle vaste nummers en dan moet ik om hun te bereiken dure nummers bellen en die borg is 45 euro dat maakt me ook niet uit maar 45 en 59 is geen 179 en van die factuur is niks te begrijpen er staan datums op van toen ik nog eens geen abbo had

Maar ik heb hun gemaild met mijn nummers kunnen ze mij toch ook bellen,doen ze ook voor andere zaken waar ik niks aan heb bv digi tv

Groetjes
 
Hoi allemaal,

Gister deze vraag gesteld en vandaag al gebeld door ons medelid Kill Bill en nu is alles aangepast.

Hartelijk dank hiervoor dit is echt heel netjes ik wilde dit toch even melden aan iedereen ;) ;) ;)
 
Terug
Bovenaan