• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

5 euro korting

  • Onderwerp starter Seymore Butts
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Seymore Butts

Ik las op deze site https://www.breedbandshop.nl/compare/compare.asp?cmd=comp&aff_id=105&sid=1052 dat je 5 euro korting per maand kan krijgen als je belt met UPC.
Is dit waar en zo ja hoe werkt dit dan en waar kan ik dit vinden op www.chello.nl of www.upc.nl
 
Hallo,

Ik weet niet zeker of ik jouw vraag goed begrijp, ze bedoelen niet dat je een telefoonnummer van hun of zo moet bellen, ze bedoelen dat je UPC's telefoondiensten als aanbieder van jouw telefoonlijn moet hebben. Informatie vind je hier:
https://www.upc.nl/index.php?PageID=33000
 
Heb het eens nagetrokken, weet niet waar Seymore ergens in Nederland woon, maar in Zuid-Holland is het nog niet, ze zijn er druk mee bezig en willen het nog dit jaar zover hebben, alleen zijn daar grote twijfels over, bij de prijzen kwam ik er achter dat het bedrag per maand gelijk is aan KPN, alleen moet je bij KPN nog de BTW erbij rekenen, dat is dus het (iets) goedkopere eraan.

Om erachter te komen wat nu de Tarieven zijn van dat bellen via de kabel, zijn ze niet thuis, dat is (voor mij) niet te vinden, maar een belletje naar UPC levert een toezending van folders op, waar het allemaal instaat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan