• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

5 accounts, nu 5 x 5 MB?

J

Jessy2409

Hallo,

Ik heb begrepen dat je extra e-mail adressen aan kan maken maar heb je dan ook per e-mail adres 5 mb ruimte in je e-mail box of is die 5 MB totaal voor al je e-mail adressen?

Alvast Bedankt!
 
Maar waarom krijg ik dan geen aparte inboxen in Outlook?
 
Oh, dat kun je zelf instellen.
Ik ben geen outlook held, maar je moet dan een nieuwe map aanmaken met bijvoorbeeld de naam van het email adres. Vervolgens maak je een filter/regel aan die alle email voor dat adres in de juiste map zet.
 
René [Mr. Jinx] zei:
Oh, dat kun je zelf instellen.
Ik ben geen outlook held, maar je moet dan een nieuwe map aanmaken met bijvoorbeeld de naam van het email adres. Vervolgens maak je een filter/regel aan die alle email voor dat adres in de juiste map zet.

Je moet eerst natuurlijk wel het account invoeren in outlook:

Bij extra kies je accounts en in dat scherpje kies je toevoegen/e-mail.
Volg het wizardje en vul alle gegevens in (in en uitkomende server is mail.chello.nl) Alle gegevens die je nodig hebt zijn de gegevens waarmee je het nieuwe email adres hebt aangemaakt bij chello.

Om de post die ontvangen wordt in apparte mapjes te krijgen moet je idd een filtertje toepassen:

Kies bericht/regel op basis van bericht en vink dan het volgende aan:

'Als de regel Aan bepaalde personen bevat'
'verplaatsen naar bepaalde map'

Bij punt 3 zie je nu twee linkjes waarmee je de regels kunt aanpassen. Klik op 'bepaalde personen' en voer het nieuwe email adres in wat je bij chello hebt aangemaakt.
Klik op 'een bepaalde map' en druk op 'nieuwe map' om een nieuwe map aan te maken. Noem deze map bijvoorbeeld Chello [email protected] account'

Druk op Ok, en alles is gereed.

De nieuwe map is aangemaakt en alle post die naar het nieuwe email adress wordt verzonden wordt automatisch naar de nieuwe map verplaatst.

De regel is ook handig voor spam (chello duid spam aan door in het onderwerp ***SPAM*** toe te voegen. Door het zelfde te doen als hierboven maar ipv 'Als de regel Aan bepaalde personen bevat' 'Als de regel Onderwerp bepaalde woorden bevat' te kiezen en 'spam' als woord opgeven zal de aangeduide spam weggefilterd worden naar bijvoorbeeld de map spam...

Succes
 
Bedankt iedereen, het is gelukt!!
 
Terug
Bovenaan