• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

3voor12 portal, REALITY TV ondertiteling?

waterstof

Forum Gebruiker
Berichten
921
Bij wie werkt het 3voor12 portal? Ik krijg net als bij de interactieve diensten de mededeling dat de servive niet beschikbaar is.

Verder valt het mij op dat bij REALITY TV de ondertiteling vaak automatisch verkeerd is de eerste keer zappen naar de zender. Zap je dan even heen en weer dan is het vanzelf weer goed. (Taal staat gewoon op NL ingesteld)
 
waterstof zei:
Bij wie werkt het 3voor12 portal? Ik krijg net als bij de interactieve diensten de mededeling dat de servive niet beschikbaar is.

Werkt bij mij ook niet. Misschien dat massaal aan de bel trekken bij de helpdesk werkt, in het geval van de epg was het in ieder geval vrij snel verholpen.
 
Ik zou weer zeggen: BELLEN ;D

Wat mij ook is opgevallen is dat er bij TRAVEL CHANNEL en ADVENTURE 1 helemaal geen ondertitels meer zijn terwijl deze op de Sagem toch regelmatig aanwezig waren...
 
Zelfde probleem met 3voor12 portaal. Weer een formuliertje ingevuld (tevens weer even over bbc 3 en 4 begonnen)... we wachten af
 
idd, we wachten :) Als iemand iets weet. Post het dan svp...
 
net ook even besproken met de HD... samen met BBC3 en 4. Kreeg eerst te horen dat deze zenders sinds vorige week werkten, nadat ik hem had verteld dat dat niet het geval was werd het stil... hij moest het nakijken... na enkele minuten bleek idd bbc3 en 4 en portal en nog wat spul niet te werken.... hij noemde iets over een storing wat niet echt helder werd. Kon geen oplostijd noemen
 
Terug
Bovenaan