• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

3Com OfficeConnect geschikt voor Extreme

D

Dominic

In de zoektoch naar een goede router voor Chello Extreme, kwam ik de volgende tegen. Niet dat ik er wat aan heb momenteel, maar goed.

Na wat mailen met 3Com Nederland, is mij verteld dat de 3Com® OfficeConnect® Cable/DSL Router Product # 3CR858-91, WAN-LAN snelheden aankan van meer dan gemiddeld 50 Mbps.

prd_lg_3CR858-91.gif


De doorvoersnelheid is getest met een bandwidth tool van Mikrotik, door de behulpzame man, speciaal voor mij O0

Deze router is in mijn inziens geen partij voor alle andere consumentenrouters, stabiliteit en gebruiksgemak alom. Ik heb al jaren een OfficeConnect, maar deze werd te langzaam voor Classic, dus had ik een Asus SL1000 gekocht. Wat een rampending.
Nu is de Asus inmiddels weer retour afzender en ga ik m'n geluk hiermee beproeven.

Specificaties
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wat bedoel je met rampeding (over die ASUS SL1000)

Zit zelf rond te kijken voor 'n nieuwe router ivm mijn wisseling van classic naar extreme.
Is het lastig om die Asus in te stellen? Of zijn er andere problemen?
 
Rampending? Ik heb dan de SL500... exact hetzelfde als de SL1000 maar dan minder concurrent vpn connecties (correct me if I'm wrong).

Tja je moet het even doorhebben hoe het allemaal werkt (het is geen sweex simpel K.. ding natuurlijk) maar het beestje heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Altijd hoge snelheden op alle pc's, servers en laptops. Downloaden van de Newsgroups met 2,3 megabyte per seconde... continu..

Als het een rampending is dan heb je misschien geen tijd om je te verdiepen in de configuratie van het apparaat of die van jou is defect geweest.
Ik vind het een prima apparaat en ik raad hem zeer zeker aan, zeker als je extreme hebt.
 
Terug
Bovenaan