• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

3Com OfficeConnect 802.11g wireless gateway icm Kazaa/Emule

  • Onderwerp starter CampingFreak
  • Startdatum
C

CampingFreak

Hallo,

Op dit moment heb ik een wireless AP met router en 4 poort switch staan van Sweex LB200010 maar hier heb ik problemen mee ten opzichte van emule en kazaa.

Als ik voor een langere tijd dit soort progjes laat draaien loopt mijn router na ongeveer 2 á 3 uur vast. Heb al een firmware upgrade gedaan en z'n beetje alle mogelijkheden die je maar kan bedenken. Nu weet ik inmiddels dat dit een bekend probleem is.

Nu wil ik de 3Com OfficeConnect 802.11g wireless gateway aanschaffen maar, zijn er mensen die ervaring hebben met deze 3Com router icm Kazaa, emule en andere van dit soort programma' ?????????

Mijn aankoop hangt hier van af.

B.V.D. voor de reacties.
Gegroet,
Camping Freak.
 
Haai,

Ik heb de non-wireless versie van de 3com office connect router.
Ik heb geen probleem met download programma's als emule en kazaa.
Ik heb em nu zo'n maand of 5 en heb nog geen enkel probleem gehad en hij is heel makkelijk te bedienen.
Het voordeel vind ik ook dat het niet zo'n goedkoop plastik ding is maar degelijk metaal.
Hoe het zit met de wireless versie eerlijk gezegt geen idee maar aangezien 3com weet waar het mee bezig is zou ik zeggen ga er voor.
Succes
 
Thanks Tequilla voor het antwoord. Ik had eigelijk geen ander antwoord verwacht over 3com maar toch. Ik wil niet nog een keer die fout maken.

Gegroet,
CampingFreak.
 
Terug
Bovenaan