• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

2e hands 8455 troubleshooting

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

musicfreak!

Ik gebruik voor Digitale TV normaal gesproken een Humax 5200 recorder. Deze werkt prima. Nu heb ik een Cisco 8455 op de kop getikt die ik aan de gang probeer te krijgen. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot, hopelijk kunnen jullie me verder helpen.

Ik heb de 8455 direct op het AOP aangesloten. Verder is het apparaat voor internettoegang bekabeld op de router aangesloten. Via HDMI krijg ik geen beeld, ik zie alleen dat mijn TV switcht van resolutie. Dit is een HD ready TV, dus mocht de 8455 op Full HD staan dan snap ik dat ik geen beeld krijg. Via Scart krijg ik ene rood streperig beeld, ik vermoed dat deze uitgang niet helemaal in de goede modus staat. Op de audio uitgang krijg ik geen geluid als het apparaat op 1 (NPO 1?) staat. Verder knippert het refresh icoontje, het interne modem kan dus blijkbaar geen verbinding maken.

Ik weet dat de 8455 voor interactieve TV een retourgeschikte versterker nodig heeft. Deze heb ik niet. Echter ik moet er wel TV beeld uit kunnen krijgen lijkt me? In de afstandbediening zaten geen knoopcelbatterijen meer, echter de recorder reageert wel op mijn universele Logitech afstandsbediening.

Het leek me het handigste om het apparaat terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Ik lees hier over en optie in het menu om dit te doen, echter kan het ook via een toetsencombinatie op het apparaat? Hebben jullie nog suggesties?
 
Mij is geen toets volgorde daarvoor bekend.
DE 8455 hoeft niet met een utp kabel met internet verbonden te worden, hij heeft zijn eigen interne kabelmodem.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan