2de hands smartcard en smartcard afmelden

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hke

Ik heb het tv plus abonnement van Ziggo.
Er staan 2 smartcards op mijn naam.
Hiervan heb ik er maar 1 in gebruik. De andere ben ik kwijt.

Vraag 1: hoe meld ik zo’n smartcard af? Op de ziggo website/portal zie ik hier niets van. Kan dit alleen telefonisch?

Ik heb nu een nieuwe lcd tv gekocht.
Op marktplaats heb ik een gebruikte ci+ module incl een gebruikte smartcard gekocht. Deze 2de hands smartcard is nog van @home.
Wanneer ik deze @home smartcard in m’n humax decoder stop (die bij mijn oude lcd tv staat) dan werkt het basis digitale pakket. Ik zie dat ik niet de extra plus zenders heb.
Wanneer ik de @home smartcard in de ci+ module stop in mijn nieuwe tv zie ik hetzelfde. Alle zenders behalve de tvplus zenders.

Wanneer ik het nummer van de @home smartcard aan mijn account wil koppelen dan krijg ik een rare foutmelding. De kaart bestaat niet of zoiets. (De smartcard doet het echter wel)

Vraag 2: is het mogelijk om de 2de hands @home smartcard te koppelen aan mijn ziggo account zodat ik ook tv plus heb. Zo ja, hoe moet dit?
 
Goedemiddag,

Een smartcard verwijderen kan via onze Klantenservice. Een eerder geactiveerde smartcard kun je niet zelf activeren, ook dat kan alleen via onze Klantenservice.

Uiteraard kan ik je hier ook mee helpen. Je mag mij een PB sturen met daarin:
- postcode + huisnummer
- klantnummer
- smartcardnummer die verwijderd moet worden
- smartcardnummer die toegevoegd moet worden

Ik kan geen garantie geven dat je de oude @Home kaart opnieuw kunt activeren. Dit moet ik eerst controleren als ik het kaartnummer en je klantgegevens heb.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan