• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

25 Gig en meer..?

G

Germa

Hallo
Soms kom ik hier hoeveelheden tegen van 25 Gig per dag. Waarom lukt mij dat nooit als ik gewoon via Torrents een film downnload? Hoe doen jullie dat toch? Mijn PC is snel en ok, heb Chello classic, alles verder optimaal dus, maar zulke grote hoev. aan films en zo haal ik nooit per dag. 40 Gig per mand is geen probleem, kreeg straks tenminste de waarschuwing voor 3x8 Gig.
Groetjes

Germa
 
Dat zijn de diehards zonder leven die de hele dag niets anders doen dan achter die monitor zitten en downloaden via DC++ en newsservers. :angel:

Ikzelf download gemiddeld 2 gig per dag in de paar uurtjes dat ik er tijd voor heb, dus het is wel mogelijk, maar om alles op te slaan heb je wel enorme schijven nodig. ;D
 
Trooper30 zei:
Dat zijn de diehards zonder leven die de hele dag niets anders doen dan achter die monitor zitten

Ik haal op dit moment meer binnen dan dat ik kan kijken aan films.
Is ongeveer 20 gig per maand.
Heb wel een leven en ook een baan. Snap het ook niet wat de lol is van 100+ gig per maand binen halen.
Ziek !!!
 
hahaha ja die heb je erbij die zoveel downloaden, ik ben daar al heeeel lang van af. maarja 25 gb per dag... een dvd film van 4gb+ telt snel op als ze er een paar downloaden....
 
Pay server nemen en met volle snelheid downloaden.Dan kom je er aan.
Ook via p2p proggies kan het hard gaan door wat je upload,chello telt beiden.
Ikzelf doe p2p dus met een upload van 30 kiloByte/s en een niet te hoge download kom ik aan 5Gb per dag.

Hoezo ziek?Is het niet de zaak van een individu om te bepalen wat goed voor hemzelf is?
En je kan de computer gewoon laten draaien met screensaver enzo.Dan loopt je download door terwijl je naar je werk bent.
Jullie vergeten steeds dat de meeste mensen ook moeten uploaden om een paar films binnen te krijgen.
Dat noem ik dan *kortzichtig* om in jullie termen te blijven :P

Buiten dit alles blijf ik mij verbazen dat sommige (ik zeg niet de posters in deze topic) mensen zich ergeren aan andermans download gedrag.
Jij hebt een overeenkomst met je provider,en die moet zorgen dat jij geen last van anderen hebt.Daar betaal jij voor!Het is de zorg en taak van chello in deze om zich daar druk over te maken.

*Jij* is natuurlijk algemeen bedoeld  :)
 
Ik vroeg me ook alleen maar af hoe je die hoeveelheden kunt binnenhalen, zonder problemen te krijgen met je datalimiet. Die had ik met Light dus ook, daarom mijn overstap naar Classic. Geen veroordeling of zo...als ik vrij ben, zit ik ook veel achter mijn pc...gewoon voor fun, nieuwsgierigheid...en mijn eigen site.
 
Mijn reactie was ook niet op jou bedoeld hoor :)
Maar om je vraag te beantwoorden , met een programma als bv emule kan je alles zo instellen dat je niet teveel verbruikt,op deze manier kan je een paar films en/of muziek cd's binnenhalen zonder in gevaar te komen met je datalimiet.
Er zijn natuurlijk nog wel meer goede programma's voor p2p.
 
Terug
Bovenaan