• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

2 providers op 1 pc?

W

Wolter

Ik heb een vraag, ik heb chello extrime en daar komt vanaf maandag DirectADSL(KPN) bij .ik heb 2 NIC's in me pc.Leverd het een stabielere verbinding op als ik 2 verschillende providers op 1 pc aansluit? en meer snelheid???
 
Re: 2 netwerkkaarten op een router

Wolter zei:
Dan heb ik hier ook nog een gerelateerde vraag over ik heb chello extrime en daar komt vanaf maandag DirectADSL(KPN) bij .ik heb 2 NIC's in me pc.Leverd het een stabielere verbinding op als ik 2 verschillende providers op 1 pc aansluit???? en meer snelheid??????
`

Dat lijkt me sterk dat je op die manier een snellere verbinding krijgt, maar probeer het, dat is de enige weg om erachter tekomen.
Dus geduld betrachten tot dat maandag de grote dag voor je aanbreekt en je misschien wat wijzer wordt, met het dan geleverde antwoordt op je prangende vraag. ??? ???
 
Gebruik eens de zoekfunctie.
Dit is hetzelfde als 1 computer met 2 modems en dat is al vaker gevraagd en beantwoord.

Normaal gesproken krijg je geen snelheidsverhoging omdat je computer de vraag voor data en het antwoord over een en dezelfde netwerkkaart / modem / verbinding afhandeld.

Draai je 2 programma's die alletwee gebruik maken van internet.
BV een P2P via adsl en newsgroepen via chello, dan haal je gezamelijk dus de som van de 2 downloadsnelheden.
Mits je computer dat nog aan kan  >:D :angel:

Er zijn programma's die proberen de internafhandeling zoveel mogelijk over de 2 aansluitingen te verdelen, maar ook dan kan dat alleen per opdracht / programma.

Ik jouw geval zou een router met 2 WANpoorten wel verbetering voor je hele netwerk kunnen geven.
 
Misschien is het volgende wel interessant in dit geval: https://www.alcadis.nl/producten/pdisplay/cat/30/man/0/page/1/max/3/item/2/
 
Wat is eigenlijk de reden dat je er nog een internet abonnement bij neemt?
Snelheid of ontevreden chello gebruiker? ;)
 
zie me eerder reacties en verhalen op het forum............
 
Terug
Bovenaan