• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

2 programma's opnemen en 1 kijken werkt niet

  • Onderwerp starter karin1985
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

karin1985

Wij hebben sinds kort interactieve tv van Ziggo met een humax interactieve hd recorder.

Nu staat er op de doos dat je twee programma's kan opnemen en eentje kijken. In het begin werkte dit prima. Nu neemt de recorder twee programma's op (ned1 en rtl4) en kan ik alleen nog maar ned1,2,3, rtl4, kitchen24 en family 7 kijken. We hebben gister al ingesteld dat we deze programma's willen opnemen.

Hoe kan dit en hoe los is dit op?
 
Aanvulling

Als er één programma opgenomen wordt kan ik wel alle zenders van mijn pakket bekijken.
 
Je kan er precies mee wat er staat, twee opnemen en èèn kijken (wat al opgenomen is of nog aan het opnemen is) of nog mooier 2 opnemen en een derde live kijken mits deze in dezelfde transportstream zit als degene die je aan het opnemen bent, en aangezien niet alle zenders in 1 stream zit zal de derde zender die je live wilt kijken beperkt zijn in keus tot de streams die worden opgenomen.
 
Nu staat er op de doos dat je twee programma's kan opnemen en eentje kijken. In het begin werkte dit prima. Nu neemt de recorder twee programma's op (ned1 en rtl4) en kan ik alleen nog maar ned1,2,3, rtl4, kitchen24 en family 7 kijken.

Dan doet de recorder precies wat hij beloofd te doen. De Humax heeft twee tuners, dus kan op twee transport streams tegelijk afstemmen, niet meer.

Dus met twee opnames een derde programma live kijken kan alleen als die derde zender in dezelfde stream zit als één van de zender die je opneemt. Exact wat je beschrijft dus.
 
En hoe kom ik erachter welke programma's in welke stream zitten?
En is er manier om twee programma's op te nemen en niet beperkt te zijn in het aanbod wat ik nog kan kijken?
 
En hoe kom ik erachter welke programma's in welke stream zitten?

Voor Groningen (eigenlijk heel Ziggo-oost) kun je deze lijst gebruiken. Hij zal binnenkort wel bijgewerkt worden nadat de zenderwijzigingen zijn doorgevoerd.

En is er manier om twee programma's op te nemen en niet beperkt te zijn in het aanbod wat ik nog kan kijken?

Als beide opnames uit dezelfde TS komen kun je met de tweede tuner vrij kijken. Eventueel kun je overwegen de opnames van SD-versie (vanaf nummer 900) van de zenders te maken als dat beter uitkomt.
 
Dank voor alle reacties!
Ik begrijp nu hoe het in elkaar steekt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan