• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

2 keer opstarten Lynksys router switch WRT54g

S

Sietse

;D Ik maak gebruik van chello en de kabelmodem is rechstreeks verbonden met een router switch lynksys WRT54G. In de router het juiste mac adres opgenomen. De kabelmodem staat altijd aan. De router en de pc's zijn uit (geen stroom) als ze niet worden gebruikt. Bij het aanzetten van de router komt er geen verbinding met modem. Nog een keer de stroom aan en uit van de router en er is verbinding. Het is even wenen elke avond als ik opstart maar het is wel vreemd. Ik zou natuurlijk ook de router altijd aan kunnen laten staan maar is dat een oplossing?
 
hoi, die router is gemaakt om permanent aan te staan, net als je cable modem.

dus gewoon aan laten staan die hap.

wat is de reden omhem uit te zetten...?
 
De kabelmodem staat ergens in een hoek van de kamer. De router staat bij de pc's. Ik denk waarom zal ik hem aan laten staan.
 
Routers kun je het beste aan laten staan. Sommige routers zijn ook kritisch m.b.t. de volgorde van inschakelen. Bijvoorbeeld: eerst modem inschakelen, 30 sec wachten, dan router inschakelen, 30 sec wachten en tenslotte pc's inschakelen. Misschien dat je router op dit punt ook wat kritisch is.
 
Terug
Bovenaan