• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

2 5200`s

  • Onderwerp starter buddyjoe
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
B

buddyjoe

Hallo, ik overweeg over te stappen van KPN naar Ziggo, maar zit nog met een klein probleempje, maar volgens mij is dit op te lossen. Mijn vrouw ligt 24/7 op bed en is daardoor vnl op tv aangewezen en wil kijken wanneer zij wil, daardoor neemt ze zoveel mogelijk op, soms 4 zenders tegelijk. Ik zelf kijk alleen beneden tv en eigenlijk alleen studiio sport en soms het nieuws. Is het nu mogelijk om 2 5200`s aan te schaffen, tegelijkertijd 4 zenders , 2 boven en 2 beneden, op te nemen, en de programma`s of, via USB, eterne HDD of via FTP uit te wisselen? Ik heb even rond geneusd op het forum en het lijkt er wel op, maar ik zou graag bevestigign hebben dat dit kan. Alvast bedankt
 
Ja, dat kan. Je kunt bij ziggo Max 5 smartcards gebruiken (3 via de website te registreren, plus nog 2 via helpdesk)
Als je zowel boven als beneden een 5200 (of 5400, heeft grotere harddisk) neerzet kun je ook dingen bekijken via DLNA die op je 5200 beneden staan. Die bestanden hoef je dus niet eerst over te zetten.
Verder kun je met de 5200 ook interactieve tv gebruiken, waardoor je ook de tv gemist zaken kunt bekijken die je niet opgenomen hebt. Misschien is 1 5200 dan al voldoende ipv 2.
Ik zou wel een netwerkkabel gebruiken ipv wifi omdat dit stabieler is, zeker als je via DLNA dingen gaat doen.

Kijk ook eens op https://myhumax.info Daar staat bij de 5200 ook een link met meer info wat je met DLNA kunt doen en een uitleg van de tv-portal.
 
Je kan ook de beide Humaxen op één lokatie zetten, maar dan moet wel de code van één apparaat en afstandsbediening worden aangepast.
Dit natuurlijk omdat ze anders elkaar overroulen.

Gerard
 
Bedankt voor de bevestigingen. Ben overtuig, KPN gaat eruit, 2 Humax-en gaat het worden
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan