1e pc brak, 2e pc wel goed ????

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Defcon

Hoi, een nieuw probleempje volgens mij :

Ik heb hier 2 pc's staan waarvan op 1 chello binnenkomt. Het probleem is nu dat na +/- 15 min de internetconnectie op de 1e pc (met chello nic) niet meer vooruit te branden is terwijl op de tweede pc het gewoon blijft lopen als een tiet. Alle 2 de systemen draaien WinXP Pro. (nog iets leuks het probleem was er niet als ik op 1e pc WinMe draai maar wel dus met WinXP en ook W2K heb ut). De verbinding delen gaat gewoon via de Wizzard van Windows. Ideeen iemand ??

t.i.a. Defcon
 
zoals vermeld met de wizzard in windows, in 1e pc 2 nic's en deze via hub naar 2e pc.
 
Bedankt voor verplaatsen van topic ??

Probleem is er ook zonder internet deling :'(
 
Het kan zijn dat er ergens in je netwerk-configuratie een corrupt bestandje staat. Je zou ff kunnen kijken op https://speedguide.net en daar een MTU patch kunnen downloaden. Als dat ook niet helpt kun je in regedit winsock2 opzoeken de hele map eruit gooien vervolgens de tcp/ip van je netwerkkaart verwijderen. PC opnieuw opstarten en de tcp/ip weer opnieuw aanmaken.

Als dat ook niet helpt moet je maar een andere PC kopen. ;)
 
t00t andere computer kopen haha geinporum :).

Nee probleem is eindelijk opgelost na 6x nieuwe windhoos, 2 uur aan de lijn met helpdesk ondertussen een maand verder en wat was het probleem ?

ik heb dus een 3Com 10/100 netwerkkaart die ik nu op 10 Mbit gezet heb (stond op auto) en het probleem is opgelost. Dat een helpdesk daar nou niks vanaf weet. ???
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan