• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

13th Street HD, Syfy HD en TLC HD nieuw bij UPC

Status
Niet open voor verdere reacties.
Van de eerste twee hoop ik dat ze bij Ziggo ook in HD komen (simulcast of niet, dat boeit mij dan weer niet :) ), de laatste (TLC) hoop ik juist dat Ziggo die NIET gaat aanbieden, de SD variant is zo al erg genoeg :mrgreen: .
 
Simulcast betekent niks meer dat het dezelfde programmering heeft als de SD versie. Maar het is wel echt HD.
 
Simulcast betekent niks meer dat het dezelfde programmering heeft als de SD versie. Maar het is wel echt HD.

Alleen in HD opgenomen programma's zijn in HD.. Programma's die niet in HD zijn opgenomen worden niet ineens HD als ze op een HD zender worden uitgezonden. Zo is bijvoorbeeld Xena is niet in HD.. of Columbo..
 
Bij Ziggo blijft het ondertussen wel erg stil. Bij UPC zijn ze prima bezig met het toevoegen van HD zenders. BBC One HD, BBC Two HD, ARD HD, ZDF HD en in mei nog eens drie HD zenders erbij. Het zal niet iedereen zijn smaak zijn (TLC HD :?) maar bij UPC zijn ze tenminste bezig. Gaat Ziggo volgende maand mei nog iets doen? De radiostilte bij Ziggo duurt nu wel erg lang.
 
Gaat Ziggo volgende maand mei nog iets doen? De radiostilte bij Ziggo duurt nu wel erg lang.
De radiostilte bij Ziggo is permanent. Nieuws over extra zenders komt meestal van externe bronnen zoals Totaal TV, die het op hun beurt moeten vernemen van hun anonieme bronnen binnen de schimmige en on-transparante communicatie-structuur binnen de organisatie. Vervolgens nemen andere journalisten dit over, en alleen als ze er écht niet meer onderuit kunnen, meldt Ziggo het nieuws tenslotte ook op hun website. En als de zenders dan worden toegevoegd wacht men nog een week of zes, voordat als allerlaatste ook de helpdeskmedewerkers worden geïnformeerd over deze verandering. :roll:
 
Tja, het gaat goed bij de concurrenten. Als Ziggo nu echt klanten zou willen behouden dan moeten ze toch iets zou je denken. Als ik dat zou willen zou ik sowieso eens gaan communiceren met mijn klanten zodat je:

- weet wat je klanten willen
- de klanten weten wat je als firma gaat doen

Het is heel apart dat het al een tijdje stil is met nieuws vanuit de Ziggo hoek terwijl ik werkelijk overspoelt wordt met allerlei aanbiedingen van concurrenten.
Glasvezel aanbieders, Telfort, Tele2....

Ook merk ik op dat sommige aanbiedingen best interessant worden, ja de beeld kwaliteit loopt dan wat achter op Ziggo dat wel, maar scheelt een hoop euro's en heb bepaalde zenders dan juist wel welke ik nu bij Ziggo misloop.
(ga het toch nog maar eens doorrekenen).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan