• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

10mbps ook bij chello binnenkort?

Status
Niet open voor verdere reacties.
X

Xela

Ik las met plezier dat je ook een paket van 10mbps kan nemen.

Alleen helaas nog niet bij chello.

Ook bij Multikabel snelheidsverhoging.

14 Juli '04 Per 1 augustus 2004 heeft Multikabel de volgende nieuwe download snelheden :
Easy verdubbeling van 128 naar 256 kbps
Power 40% omhoog van 1,5 naar 2,5 Mbps
XL-lerate 25% omhoog van 4 naar 5 Mbps
Per 1 november 2004 nieuwe upload snelheden : Power van 360 naar 512 Kbps XL-lerate van 768 Kbps naar 1 Mbps
X-tra van 1,5 Mbps(down) en 1 Mbps (up) nu naar 10Mbps/2Mbps
Terwijl de prijzen gelijk blijven.
Abo Download Upload Prijs
Easy 256 kbps 64 Kbit €19
Family 768 Kbps 128 Kbps €29
Power 2,5 Mbps 512 Kbps €43
XL-lerate 5 Mbps 1 Mbps €69
X-tra 10Mbps 2Mbps €85

ben benieuwd dat chello dit 10mbs als standaart chello+ gaat introduceren dan zijn ze ietsjes voor dan andere bedrijven. En een groot voorprong op asdl.

( heeft iemand van upc een datum voor chello en zo ja ZSM 10mbps introduceren! )
 
Als je dit lijstje ziet...  ;D

Abo Download Upload Prijs

Easy 256 kbps 64 Kbit          €19
Family 768 Kbps 128 Kbps    €29
Power 2,5 Mbps 512 Kbps   €43
XL-lerate 5 Mbps 1 Mbps      €69
X-tra 10Mbps 2Mbps            €85

Dan loopt Chello HOPELOOS achter en te duur!! De voorwaarden zijn bij Multikabel ook heel wat klantvriendelijker als bij Chello.

Benieuwd of Chello hierop gaat reageren met bv. zo'n 10/2 abbo of de prijzen gaat aanpassen van de huidige abbo's.

Als ze nu eens de kabelmarkt opengooien dan kunnen andere mensen hiervan ook profiteren....en worden de prijzen wat acceptabeler denk ik.
 
nou ik zie het zo snel nog niet gebeuren, chello heeft net de snelheden verhoogd(althans dat proberen ze) en het is ze nog steeds niet overal gelukt...
 
Het wordt tijd dat ze de snelheden weer gaan verhogen... Dan zit je na 2 dagen al aan je datalimiet. ;D
 
Chello zal weinig of niets doen verlopig.......

Heb vandaag ook eindelijk de knoop door gehakt en ADSL aangevraagd via KPN.
BBned was helaas hier niet verkrijgbaar, KPN wel sinds eind vorig jaar maar tot deze maand op mijn postcode niet het snelste abonnement.
Was ook verbaasd toen ik vandaag de postcode check nog eens deed en zag dat nu het snelste abo (extra) wel hier verkrijgbaar was. Meteen besteld dus.
Voor de prijs hoef ik het niet te doen (ik heb nu nog chello+) maar Extra is wel een stuk sneller met uploaden en ik krijg eindelijk een vast IP.

Ik zie chello niet zo snel nog een verhoging doorvoeren, zeker niet als je kijkt naar de problemen die ze gehad en nog hebben bij de laatste verhoging, dus dat 10mbit verhaal zie ik chello zeker dit jaar absoluut nog niet doen.

Zodra de bevestiging binnen is van mijn ADSL extra en opleverdatum bekend is gaat de opzegging de deur uit en is het ook eindelijk bye bye Chello voor mij, tenminste wat betalen voor chello betrefd.
(heb nog een 2de chelllo modem met chello classic die al maanden.......... draait zonder abo :D , die blijf ik natuurlijk gewoon door gebruiken naast mijn adsl dan)
 
dat zal chelloo nooit lukken, net als een iemand hier boven heeft gezegt "" chello is nog steeds bezig om de snelheid te verhogen in sommige gebieden""
in Amsterdam heb ik nog steeds een 256kb upload ipv 384, dus vergeet ,maar een andere verhoging .als ze dat doen dan zal de hele netwerk plat komen te liggen
 
Hm dat is toch raar.

Upc heeft duidelijk tegen de regering gezegt dat ze geen nieuwe investeringen hoeven te doen omdat ze capaciteiten voldoende hebben de komende 20 jaar.

Liegt UPC dan tegen de regering ?

De regering wilt namelijk veel investeren in een nieuwe glasvezel. En daar is UPC op tegen.
 
ik wil geeneens nieuwe snelheden, dan gaan de datalimieten straks weer omlaag, ik neem aan dat ze door het knijpen van downloaders de capaciteiten voor nieuwe snelheden hebben gekregen. tuurlijk, als ze chello plus klanten bijv. knijpen bij 50gb p/m dan kunnen ze vast wel 10mbit leveren.
 
liegen tegen de regering :P

Opzich wel mooie actie whaha

Maar ik denk dat de regering makkelijk kan testen hoe goed het netwerk is van chello...en dat gebeurd ook heus wel. Als de regering er achter komt dat het netwerk niet zow best is alsdat upc zegt, is het gedaan met upc/chello. en zowieso...zoals een aantal steden nu aan het doen zijn, glasvezel aanleggen, en het gaat zo door dan staat upc alsnog met zn hempie te zwaaie. ze verliezen echt veeeeeel klanten op deze manier, hope dat die nieuwe directeur snel inschat dat ie moet opschieten met "het hopen op een nog beter resultaat" van upc
 
ja of de nieuwe directeur wacht dat asdl nog beter een hit wordt
dan de kabel.

Het schijnt dat KPN wel zeer interesse heeft in deze mogelijkheid en mischien heeft die nieuwe directeur wel een optie om UPC zoveel mogelijk negatief in de schijnwerpers te zetten zodat asdl meer terein wint.

Overgens heeft hij volgens me bronnen ook die onderzoek inwerking gezet over de onderzoek naar ASDL en de KABEL zodat kabel als toekomstige mogelijkheid een goede naam al heeft.

Dan kan straks KPN de kabel in gebruik nemen als UPC ineens terein verliest of KPN ineens ook breedband via de kabel gaat leveren wat ik denk dat er gaat gebeuren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan