• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

1 gats doos kamer

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Pigion
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Pigion

Tot op heden werd de PVR direct aangesloten op de antenneversterker in de meterkast. Ik wil hem nu aansluiten via de antennedoos in de kamer. Dat is nu nog een 2 gats doos. Volgens de montagehandleiding moet dat een 1 gatsdoos worden.
- Kan ik daar voor de de 1 gatsdoos van het bijgeleverde aansluitpakket gebruiken? Deze (Tratec -Tras 100/B)is eigenlijk bestemd voor het AOP, doch ik heb hem daar niet nodig.
Pigion
 
Ja dat kan, als je de 2 gats doos vervangt door de 1 gats doos is dat geen probleem. Ik neem aan dat die doos dan ook aangesloten zit op je antenneversterker ?

Wat voor merk/type PVR heb je ? Als dat een cisco of ander merk is die interactief is zonder netwerk-aansluiting loopt het retoursignaal via de kabel en moet je een 1 gatsdoos gebruiken via een retour geschikte versterker. Maar als je PVR een Humax of ander merk die geen retoursignaal via kabel nodig heeft hoef je de 2 gatsdoos ook niet te vervangen als die via je versterker loopt en het signaal verder goed is.
 
De AOP is een 1 gatsdoos, zat er al voor ik het alles-in-een pakket nam. Ik had tot voor kort nog 2 conventionele TV's en alleen het pakket genomen om zenders te kunnen bekijken die annaloog niet meer werden uitgezonden. Aan zenders on demand en films heb ik geen behoefte.
Mijn dank voor jullie antwoord.
Pigion
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan