Giga en aanpassing AOP door monteur

en indien jezelf aan het Ziggo AOP gaat knutselen kan je boetes krijgen ( want je zit aan andermans spullen ,AOP is ziggo eigendom)
of je signaal wordt afgesloten en dan kan je niks meer
Knappe vent die mij een boete geeft... met ander woorden: "rustig maar muisje".

Ik heb van de week 3 maal klantenservice gebeld omdat me hoofdaansluiting (gewoon simpel een doosje vervangen wat ik zelf doe) niet voldoet aan me nieuwe abbo giga die ik van de week afsloot . maar ik kreeg de 3e medewerker een man aan de telefoon omdat ik vroeg waar me hoofdaansluiting bleef die me al 5 dagen geleden beloofd was om op te sturen hing hij gewoon op ????? Delta is nu in de straat bezig en ik ken ondanks ik al heel veel jaren bij jullie klant ben nog binnen 2 weken opzeggen en mischien ga ik dat gewoon doen en stuur ik het modem terug .Zo ga je niet met klanten om Ziggo :embarrassed::embarrassed::embarrassed:
Alles valt of staat met duidelijke taal... dat ze ophangen kan maar een paar dingen betekenen. Stem verheffen of niet duidelijk genoeg :)
 
Niemand geeft een boete, is allemaal onzin.

Maar ik snap het probleem niet zo, je AOP voldoet niet zeg je maar je zegt dat je het zelf vervangen hebt dus wat is het nou ? Het antwoord is al gegeven, je kunt Ziggo een monteur laten inplannen maar dan zeg je weer, dat wil ik niet.

Dus wat wil je nu eigenlijk wel, behalve hier klagen?
 
Zal allemaal wel, die paar keer dat ik de KS nodig had, ben ik heel goed en netjes geholpen.
Alleen het AOP laten verplaatsen (middels 'mijn aansluiting') van de woonkamer naar de meterkast vond ik met 99 Euro best wel prijzig voor een kwartiertje werk. Moet wel zeggen dat het AOP tegenwoordig heel mooi op de kabel wordt geperst.
 
Zal allemaal wel, die paar keer dat ik de KS nodig had, ben ik heel goed en netjes geholpen.
Alleen het AOP laten verplaatsen (middels 'mijn aansluiting') van de woonkamer naar de meterkast vond ik met 99 Euro best wel prijzig voor een kwartiertje werk.
Reistijd heen
30​
minuten
Reistijd terug
30​
minuten
Werkzaamheden
20​
minuten
80​
€ 99,00€ 1,24minuut
€ 74,25uurloon
 
De uurlonen van de jaren 60/70 heb je natuurlijk niet meer.
Vind een meiertje wel meevallen. Vooral als het netjes is uitgevoerd.
 
head shake no GIF by vrt

De uurlonen van de jaren 60/70 heb je natuurlijk niet meer.
Vind een meiertje wel meevallen. Vooral als het netjes is uitgevoerd.
Precies... overal wordt met geld gesmeten, maar als het Ziggo betreft of een monteur die gewoon goed zijn werk doet (verplaatsen AOP kost nu eenmaal geld)... worden er weer vraagtekens geplaatst. Typisch Nederland weer hè... waar je overal over mag klagen, behalve als je vind dat de upload niet meer van deze tijd is en zeker wel richting de 100Mb/s mag. Dat mensen het niet altijd nodig hebben, zal mij verder aan mijn zachte babybilletjes oxideren. Wij hebben ook geen 2 BMW's nodig om van A naar B te komen, maar het rijdt wel véél lekkerder dan een kleine huppelkut met 4 wielen en een stuur.
 
Laatst bewerkt:
Jouw aop wordt gratis vervangen. Ook bij mij gebeurd toen ik een giga modem kreeg. Geregeld via de chat in de mijn ziggo app. Ik wilde weten of het nodig was en dus heb ik ook een foto van de toenmalige aansluiting gestuurd in de chat.
 
Terug
Bovenaan